Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Startup Demo Night – szakmai út Bajorországba

2018. november 12. @ 15:00 - 2018. november 15. @ 12:00

A Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Bajorországba, ahova örömmel várják minden baranyai startup vállalkozás, inkubátorház és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedő szervezet jelentkezését.

A magyar résztvevőknek lehetősége lesz megismerkedni a bajorországi vállalkozói környezettel, bemutatásra kerülnek a helyi finanszírozási lehetőségek és tőkebefektetők, illetve céglátogatások során megtekinthetnek bajor startupokat is.

A tervezett programban szerepel például a regensburgi TechBase Innovációs és Inkubációs Központ felkeresése, ugyanitt a Biopark meglátogatása, valamint nürnbergi és augsburgi startup cégek munkájának megismerése.
Az egyik legizgalmasabb program a müncheni Startup Demo Nighton való részvétel lesz. A müncheni startup alapítói közösség egyik leglátogatottabb eseményén mintegy 60 kiállító mutatja be innovációs megoldásait.

A szakmai úton való részvétel díja 98.500,- Ft + ÁFA/fő, amely a szakmai programokon való részvételt, a helyszíni csoportos közlekedést és a programban szereplő étkezéseket foglalja magában.

 

További információ:
Szabó Erika
Üzletfejlesztés
Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara
Tel: +36/1/3457-618
E-Mail: