Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szellemi tulajdon a kkv-k számára: Szellemi tulajdon védelme a kereskedelmi vásárokon

2020. február 17. @ 10:00 - 12:00

Az egyre inkább integrált globális értékláncok megjelenésével és az innováció folyamatos ösztönzésével a kereskedelmi vásárok az egyik legfontosabb és leghatékonyabb eszközzé váltak az új piacok világméretű eléréséhez. Noha a vásárokon vagy a kiállításokon való részvétel jelentős előnyöket adhat, a kkv-knak tisztában kell lenniük a szellemi tulajdonnal védett alkotásaik, termékeik és szolgáltatásaikat ott érő lehetséges kockázatokkal.

Ebben az összefüggésben az Európai Kiállítási Iroda Szövetség és a Nemzetközi IP KKV-ügyfélszolgálat egyedülálló, internetes szemináriumot tart, amely áttekintést nyújt a szellemi tulajdon védelméről szóló stratégiáról az EU-s kkv-k számára, különös tekintettel arra, hogy miként lehet felkészülni a kínai, délkelet-ázsiai és latin-amerikai kereskedelmi vásárokra.

Az online képzés során a résztvevőknek lehetősége nyílik konkrétan megismerni az EU-ban működő valamennyi kkv-nak szóló lehetőségeket, valós történeten alapuló példák, tippek és trükkök segítségével, valamint a feltett kérdéseikre is választ kaphatnak.

Az online szeminárium időpontja: 2020 február 17. (hétfő) reggel 10:00-11:00 óra

A szeminárium nyelve: angol.

Regisztrációhoz kérjük kattintson ide.

További információ itt elérhető.