Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szellemi tulajdon Kínában – 10 aranyszabály

2021. április 28. @ 10:00 - 11:00

A webinárium áttekintést nyújt a szellemi tulajdonjog legfontosabb szempontjairól a kínai piac iránt érdeklõdõ uniós vállalatok számára, „10 aranyszabályba” strukturálva, amelyet szem előtt kell tartani a kínai üzleti tevékenység során – mindezt Thomas Pattloch IP jogász segítségével.

 

A Human.technology Styria és a China IP SME Helpdesk által közösen szervezett webinárium során az érdeklődő résztvevők betekintést nyerhetnek a szellemi tulajdonjogok (IP) alapfogalmaiba Kínában. A webinárium német nyelven hallgatható.

Az előadóról

Thomas Pattloch az ipari tulajdonjogokra és a technológiatranszferre specializálódott, különös tekintettel Kínára. Átfogó segítséget és tanácsot nyújt a kínai ipari tulajdonjog minden vonatkozásával kapcsolatban, ideértve többek között az ipari és szellemi tulajdonjogok stratégiai megalapozását Kínában, a jogok érvényesítését és az ügyfelek támogatását a technológia különösen érzékeny területein, a licencjog versenyjogi vonatkozásait, szoftver- és technológiai licencszerződések kidolgozását, K + F projektek, valamint IP tranzakciók tervezését. Tevékenysége kiterjed a terméklopás esetén nyújtott jogi segítségre is.

A webináriumon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

További információ

Részletek

Dátum:
2021. április 28.
Időpont:
10:00 - 11:00
Esemény címkék:
, , , , , , ,

Helyszín

Online