Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tajvani Smart City Summit & Expo online

2020. július 01. - 2020. augusztus 31.

A tajvani Taipei Computer Association (TCA)  által hagyományosan márciusban szervezett Smart City Summit & Expo (SCSE) a koronavírus-járvány miatt az idei évben online kerül megrendezésre. Az online rendezvénysorozat 3 részből áll:

 

  • B2B az érdeklődő cégek részére

Előzetesen regisztrált magyar cégek számára biztosítanak lehetőséget tajvani cégekkel való üzleti megbeszélések lebonyolítására. A megbeszéléseken való részvételre júliustól egészen decemberig van lehetőség, szerdai napokon.

 

  • Kamarai megbeszélések

A szervezők igény esetén lehetőséget biztosítanak kamarai képviselőknek is találkozókra tajvani kamarai partnerekkel, szervezetekkel.

 

  • Polgármesterek találkozója

Az SCSE keretein belül ismét rendeznek külön konferenciát polgármesterek számára. Amennyiben polgármesterek, alpolgármesterek részéről felmerül az igény a konferencián való részvételre, ezt jelezni kell a szervezőknek.

 

Smart City Online Kit

 

Részletek a rendezvénysorozatról a csatolt dokumentumokban elérhetőek. További információkért, kérjük, forduljanak a Tajvani Kereskedelmi Képviselethez Budapesten (Taipei Representative Office).

Kapcsolattartó: Kökény Judit, elérhetőségek: , tel.: + 36 1 266 5153

Részletek

Kezdés:
2020. július 01.
Vége:
2020. augusztus 31.
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
http://smartcityonline.org.tw/

Helyszín

Online
Magyarország + Google Térkép