Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tárgyaljunk! – Praktikus tanácsok üzleti partnerkeresésre nemzetközi színtéren

2020. október 15. @ 14:00 - 15:00

Az ITT&MOST keretében, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Baranya Megyei EUROPE DIRECT iroda együttműködésében megrendezésre kerülő online tájékoztatón a sikeres tárgyalási tippekről és az elérhető nemzetközi üzleti partnerkeresési lehetőségekről hallhatnak gyakorlati tanácsokat és valós eseteket.

Az ITT&MOST online üzleti platform egyedülálló lehetőséget biztosít partnerkapcsolatok kiépítésére függetlenül attól, hogy venne, eladna, projektpartnert, gyártót, alapanyagot, munkaerőt vagy éppen finanszírozást keres a vállalkozás. Az online tájékoztató keretében megtudhatják a résztvevők, hogy használhatják ki maximálisan az oldal nyújtotta tárgyalási lehetőségeket.

Korlát vagy lehetőség az online találkozó?

A nemzetközi üzletember találkozók munkanyelve az angol, ez azonban sok vállalkozás számára még ma is problémát jelent. Mivel a határmenti területeken sokan beszélnek magyarul, így az új platform kihasználja a közös nyelvben rejlő lehetőséget, miközben a hazai vállalkozói kapcsolatrendszert is erősíti. A vállalkozás profiljának és üzleti partnerkeresési ajánlatainak regisztrációja után, tetszőlegesen jelölhetik egymást tárgyalásra a felek.  A webes felületen így megnyíló „tárgyalószobában” pedig egy közösen előre fixált időpontban tárgyalhatnak egymással.

Mivel a leendő üzleti partnerek találkozása online történik, így az utazások költségét és idejét is meg lehet spórolni, a céges profilhoz pedig korlátlan számú üzleti ajánlat rögzíthető, függetlenül attól, hogy venne, eladna, projektpartnert, gyártót, alapanyagot, munkaerőt vagy éppen finanszírozást keres a vállalkozás.

Az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat Dél-dunántúli irodájának a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara ad otthont. Maga a hálózat több, mint 60 országban 600 irodával van jelen annak érdekében, hogy díjmentes szolgáltatásaival hozzásegítse a kis-, és középvállalkozásokat nemzetközi üzleti partnerkapcsolatok kialakításához. Az irodák mindegyikében azonos szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá a vállalkozók, Magyarországon 8 helyen.

Az ITT & MOST online nemzetközi partnerkereső platform  hatékony használata kerül bemutatásra,  tájékoztatást nyújtva, az Enterprise Europe Network nemzetközi hálózat által nyújtott további díjmentes nemzetközi partnerkeresési és innovációs szolgáltatásokról.

A tájékoztató második részére tervezett határon átnyúló vitarendezési és igényérvényesítési előadás technikai okok miatt elhalasztásra kerül. Várhatóan 2020. november 2. felében kerül megrendezésre.

A tájékoztató után az előadók online tanácsadást nyújtanak, vagy a későbbiekben az ITT és MOST felületén tárgyalásra jelölhetők lesznek. Amennyiben konkrét kérdése lenne a témával kapcsolatban, azt a regisztráció során tudja előzetesen megírni az előadóknak.

Időpont: 2020. október 15. 14.00

Helyszín: online (a regisztráltak részére a rendezvényt megelőzően kiküldjük az esemény csatlakozási linkjét – ZOOM felületen, a rendszer telepítése nem szükséges)

 

Előadó:

 Schmidt Enikő, osztályvezető, Külügyi – és Kereskedelemfejlesztési Osztály, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

 

Az eseményen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött:

A jelentkezés lezárult.

 

Részletek

Dátum:
2020. október 15.
Időpont:
14:00 - 15:00
Esemény címkék:
, , , , , , , , ,

Helyszín

Online