Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Textil, hagyomány, innováció – Egy divatváros születése

2020. október 01. - 2020. október 04.

Torino Fashion Match 2020 címmel nemzetközi üzletember találkozót és konferenciát szervez az Enterprise Europe Network a Torinoi Divathét részeként.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Torinoi Divathét és a rendezvény keretein belül zajló nemzetközi üzletember találkozó Olaszországban.
A divatipart összefogó rendezvény eddigi sikerei megerősítették Torino szerepét a nemzetközi divatvilágban. A hagyomány és az innováció teljes összhangja; az izgalmas, inspiráló környezet teszik a várost vonzóvá a feltörekvő tervezők számára.

 

Az üzletember találkozó többek között a textil- és a divatipar cégeinek, a tervezőknek, a kis- és nagykereskedőknek is kiváló lehetőséget nyújthat a nemzetközi piacon való megjelenésre, a divatipar legújabb trendjeinek, technológiáinak feltérképezésére; a külföldi partnerkapcsolataik kialakítására, bővítésére és így potenciális üzleti partnerek megismerésére.

 

A rendezvényen a résztvevők az előzetesen feltöltött cégprofillal nem csak bemutathatják szolgáltatásaikat, termékeiket, de az egyéni igények, ajánlatok megfogalmazásával a legtöbbet hozhatják ki a személyre szabott, előre ütemezett üzleti találkozóikból.

 

A b2b célcsoportjai:

  • Tervezők és stylistok (textil és kiegészítők egyaránt)
  • Fiatal divattervezők és gyártók
  • Divat gyártó cégek
  • Kiskereskedők, forgalmazók, és ügynökségek, akik érdekeltek a divatiparban
  • Kapcsolódó iparágak
  • Online kereskedők

 

Az üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Részletek

Kezdés:
2020. október 01.
Vége:
2020. október 04.
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/

Helyszín

PALAZZO DELLA LUCE
Via Bertola 40
Torino, 10100 Olaszország
+ Google Térkép