Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Textilek orvosi alkalmazása – webinárium

2021. március 05. @ 09:30 - 11:00

A textilipar fontos és gyorsan fejlődő része az orvosi és a kapcsolódó egészségügyi és higiéniai ágazat. Az alkalmazások száma az egyszerű tisztító törlőkendőtől a műtőkhöz használt korszerű zárószövetig terjed. A MEDICA 2020 mellett rendezett online üzletember találkozó keretében számos hasznos webináriummal is készültek a szervezők. A márciusi webinárium közelebbi betekintést enged a textilek gyógyászati célú alkalmazásába.

 

Anyagok számos kórházi alkalmazásban megtalálhatók, a sebkötözőktől és a kötést elősegítő anyagoktól a szövettechnikai állványokig és beültethető protézisekig, amelyek mindegyikének nagyon specifikus követelményei vannak. A textilhasználat elterjedt, és az innováció révén folyamatosan bővül az egészségügyi és higiéniai szektoron belül, otthoni és kórházi környezetben egyaránt.

Ennek az eseménynek az a célja, hogy összehozza a nemzetközi résztvevőket a tudományos és az ipari szférából, tartalmat szolgáltasson és lehetővé tegye számukra, hogy jövőben együttműködjenek ezen a területen.

Ezen felül minden résztvevőnek lehetősége nyílik virtuális B2B találkozókon keresztül kapcsolatba lépni egymással.

További információ és regisztráció

Részletek

Dátum:
2021. március 05.
Időpont:
09:30 - 11:00
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://medica2020.b2match.io/page-3611

Helyszín

Online
Magyarország