Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Tunéziai-Magyar Online Üzletember Találkozó

2020. július 15. @ 10:00 - 17:00

Inspiráló plenáris ülések, informatív workshopok, közvetlen, célzott találkozók, új üzleti kapcsolatok és piaci ismeretek – ezt ígéri a HEPA és a CEPEX szervezésében megvalósuló online Tunéziai-Magyar Online Üzletember Találkozó.

 

Az online üzletember találkozó egyedülálló lehetőséget biztosít új üzleti kapcsolatok és szerződések létrehozására.

Fókuszágazatok

 • Élelmiszeripar és mezőgazdaság
 • Egészségügy
 • Elektronika és egyéb berendezések
 • Autóipar
 • Acélipar
 • Vízipar
 • IT és egyéb szolgáltatások

Miért érdemes részt venni?

 • Vásárlóként keressen tunéziai / magyar beszállítókat a hatékony személyes, online találkozókon
 • Értékesítési menedzserként keressen új potenciális ügyfeleket
 • Termékfejlesztőként keressen partnereket az új technológiák és innovatív megoldások kapcsán

A Magyarországra irányuló tunéziai exportot erősen uralja a gép- és elektronikai ipar, például az elektronikus termékek (kábelek, nyomtatott áramkörök stb.) és az autóipari alkatrészek. Ennek az ágazatnak a fontosságát a magyar autóipar fejlődése magyarázza, amelyben több mint 600 vállalkozás működik, ide értve a nagyobb gyártókat (Opel, Audi, Mercedes stb.) és autóipari berendezések gyártóit (Bosh, valeo, Lear stb.) is, amelyek az alapanyagokat részben Tunéziából, Afrika második legnagyobb autóalkatrész gyártó országából szerzik be. Azonban a B2B esemény fókuszágazati is emelkedő ágon vannak.

FŐBB ÜZLETI LEHETŐSÉGEK

A tunéziai export kínálat sokkal szélesebb körű, szolgáltatásokat és késztermékeket is tartalmaz, például textil és ruházat, mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek (olívaolaj, gyümölcsök stb.), gyógyszeripari termékek, kohászati és műanyagipari ​​termékek, valamint a félkész ipari termékek.
Tunézia ipari versenyképességet kínál a magyar vállalkozásoknak, valamint gazdasági kaput nyit egy másfél milliárd fős fogyasztói piacra vám jellegű korlátok nélkül.
Tunézia közelmúltbeli csatlakozása a Kelet- és Dél-Afrika közös piacához – COMESA (közel 500 millió fogyasztó) további lehetőséget kínál a (2016-ban elindított) „Déli nyitás” részeként.

További információ és regisztráció

 

A mielőbbi regisztráció biztosítja a vállalkozás láthatóságát, valamint releváns partnerek beazonosítását a rendszerben.
A regisztrációt követően fontos a ’MARKETPLACE’ szekciót minél informatívabban kitölteni, mivel a tárgyalópartnerek az ott szereplő információk alapján fognak dönteni a lehetséges tárgyalásról.

Részletek

Dátum:
2020. július 15.
Időpont:
10:00 - 17:00
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://tunisian-hungarian-online-business-day.b2match.io/

Other

Jelentkezési határidő
2020.07.12.

Helyszín

Online