Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Türk államok fókuszú célpiaci tréning

2023. április 25. @ 08:30 - 17:30

|Recurring Esemény (See all)

An event every week that begins at 08:30 on kedd, repeating until 2023. április 25.

15000Ft
HEPA logó

Kétnapos, türk államok fókuszú célpiaci tréning kerül megrendezésre 2023. április 18-án és április 25-én a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központjának és az Enterprise Europe Network hálózatának szervezésében.

Közel egy évtizede vette kezdetét a stratégiai jelentőséggel bíró keleti nyitás politikája, melynek eredményeképp Magyarország meghatározó gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat tudott kiépíteni – többek között – Közép-Ázsia több országával, legfőképp Üzbegisztánnal, Kazahsztánnal és Kirgizisztánnal. A külgazdasági kapcsolatok sokféleségének jelentősége most, a jelenlegi nehéz és átalakuló világgazdasági és geopolitikai körülmények közepette még inkább felértékelődik. A közel száznyolcvanmillió lakost számláló közép-ázsiai régió országaiban  zajló fejlesztési programok pedig kiváló lehetőségeket biztosítanak a magas hozzáadott értéket előállító magyar cégek számára.

A HEPA célpiaci képzésének célja, hogy a Magyarországon felhalmozott tudást és tapasztalatot átadja a hazai vállalkozásoknak. Konkrét piaci orientációval, tudással, információkkal készítse fel a hazai kis- és középvállalkozásoknál dolgozókat a térség interkulturális kommunikációs és tárgyalástechnikai, gazdasági, geopolitikai sajátosságairól, amelyek ismeretében piacra lépésük esetén mérsékelhetik a régió adta kihívásokat.

Időpont/Helyszín:
  • április 18. (kedd) – HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti Rendezvényterem, 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.
  • április 25. (kedd) – Ybl Villa, 1121 Budapest, Budakeszi út 36b

Az esemény programterve az alábbi linken érhető el:

Programterv

Részvételi feltételek

A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött.

Kedvezményes részvételi díj: 15.000 Ft. A részvételi díj magában foglalja a képzés és az étkezések költségét is. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni, korlátozott számban. A regisztrációs díj visszaigazolásunk után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

Felnőttképzési engedélyezés hatálya alatt folytatott képzés ezért a részvétel feltétele felnőttképzési szerződés megkötése.

REGISZTRÁCIÓ

 

További információ:
Fülöp Krisztián képzésszervező
Exportakadémia Képzési és Fejlesztési Igazgatóság
E-mail:
Tel.: +36 30 270 0404

Részletek

Dátum:
2023. április 25.
Időpont:
08:30 - 17:30
Összeg:
15000Ft
Esemény címkék:
Honlap:
https://hepa.hu/hirek/kerestunk-es-talaltunk-kozep-azsiaban-turk-allamok-fokuszu-celpiaci-trening

Helyszín

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza
1027 Budapest, Kacsa utca 15.
Budapest, 1027