Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Útvonaltervezés földön és vízen – webinárium

2022. június 30. @ 14:00 - 15:00

A veszteséges fuvarok ellen optimalizálással is küzdhet. Ha kellően alapos kalkuláció alapján készít árajánlatot és a sofőrök biztosan a megtervezett útvonalon haladnak, akkor sok plusz költségtől megkímélheti magát. Hogy mindez hogyan lehetséges? Önkéntes kamarai tagunk, az Innomedio Kft. webináriumán megtudhatja!

2022. június 30-án 14:00-tól az Innomedio Kft. megtartja következő webinárját, ahol bemutatják a fuvarozóknak és szállítmányozóknak szánt innoTMS rendszer legújabb térképintegrációs funkcióit. Ezen funkciók segítik a pontos útvonaltervezést és annak lekövetését, a kapacitások maximális kihasználását, támogatják a még hatékonyabb munkavégzést, fuvarszervezést és járatirányítást, emellett lehetővé teszi, hogy a cégek egy alapos előkalkuláció után olyan ajánlatot tudjanak küldeni a megbízóknak, amely a jelenlegi költségstruktúrájuk alapján vélhetően nyereséges lesz!

Felejtse el a veszteséges fuvarokat! Jelentkezzen az Útvonaltervezés földön és vízen című ingyenes webinárra és ismerjen meg hatékony megoldásokat!

Jelentkezni ITT lehet.

Részletek

Dátum:
2022. június 30.
Időpont:
14:00 - 15:00
Esemény címkék:
,

Helyszín

Online