Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Üzleti delegáció Izmirbe és Antalyába

2019. október 15. @ 08:00 - 2019. október 18. @ 17:00

Törökország dinamikusan fejlődő piacgazdaság, melynek szerkezetében az ipar és a szolgáltató szektor bővül a legdinamikusabban és adja a munkahelyek 73,3%-át, 2018-ban 2,6%-os volt a gazdasági növekedés. Izmir Törökország harmadik legnagyobb városa és Isztambul után a második legnagyobb kikötője. A város İzmir tartomány székhelye, az Égei-tenger partján, az İzmiri öbölben fekszik. Izmir tartomány Törökország második legjelentősebb kereskedelmi központja, és fontos ipari központ, az ország ipari termelésének 9,3%-át, exportjának 6,1%-át, importjának pedig 4,1%-át adja. Antalyát a Török Riviéra fővárosaként is emlegetik, gazdasága elsősorban a mezőgazdaságra és az idegenforgalomra épül. A Törökországba kiutazó üzleti delegáció célja az országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása.

 

Célcsoport

Törökország iránt érdeklődő exportorientált cégprofilú vállalkozások, amelyek lehetőség szerint az alábbi területeken tevékenykednek:

  • idegenforgalom
  • mezőgazdaság, élelmiszeripar
  • vegyipar
  • vízügy és környezetvédelem
  • járműipar, gépipar
  • ICT
  • energiaipar

 

Tervezett programok

  • tájékoztató fórum a török üzleti lehetőségekről és üzletember-találkozó

* az Izmiri Kereskedelmi Kamarában

* az Antalyai Kereskedelmi és Iparkamarában

A kinti szervezők mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra. A megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi szervezők felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni.

A tervezett szakmai program.

 

A szakmai programok nyelve az angol lesz, magyar tolmácsolás nem biztosított.

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13.

 

Jelentkezés és bővebb információ

A jelentkezéshez az alábbiakban felsorolt 2 dokumentumot kitöltve, illetve a fenti nyilatkozatot aláírva 2019. szeptember 13-ig a e-mail címre várjuk:

 

 

A jelentkezést csak a 3 melléklet együttes megküldésével fogadjuk el.

 

Az üzleti delegáció minimum 7 cég érdeklődése esetén valósul meg, ezért kérjük, hogy foglalásukat csak visszajelzésünket követően véglegesítsék.

 

Kapcsolattartó: Szekeres Anna, e-mail: , tel: (1) 474 5142

 

 

Részletek

Kezdés:
2019. október 15. @ 08:00
Vége:
2019. október 18. @ 17:00
Esemény címkék:

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép