Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Üzleti lehetőségek Boszniában

2018. november 28. @ 10:00 - 17:00

Baranya megye nemzetközi kapcsolatainak fejlesztése érdekében 2018 októberében testvérmegyei együttműködést írt alá a Bosznia-hercegovinai Hercegovina-Neretva kanton önkormányzatával. A megállapodás hivatalosan is szélesebb együttműködési lehetőségeket teremt nem csak diplomáciai, kulturális és oktatási célok, hanem legfőképpen gazdasági, befektetési tervek megvalósítására.

 

Baranya megye ezen törekvéseit mind Magyarország Kormánya, mind Magyarország Szarajevói Nagykövetsége is aktívan támogatja. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara már több évre visszatekintő intenzív szakmai kapcsolatot ápol a szarajevói székhellyel rendelkező Bosznia-Hercegovina Külkereskedelmi és Iparkamarával. A kamarák, valamint Magyarország Szarajevói Nagykövetségének bevonásával a két megye vezetése a gazdasági együttműködések lehetséges területeinek feltárását már kezdeményezte, a tárgyalások elkezdődtek.

A Baranya megye és Herzegovina-Neretva kanton közti gazdasági, kereskedelmi területeken megvalósuló együttműködési lehetőségek feltárása és a közvetlen kapcsolatfelvétel érdekében a magyar, Bosznia-hercegovinai és horvát kis- és középvállalkozóinak fórumára kerül sor,

2018. november 28-án, szerdán 10.00 órakor

Szarajevóban, a Bosznia-Hercegovina Külkereskedelmi Kamarában.

(71000 Sarajevo Branislava Đurđeva 10)

 

A rendezvény programja ITT tekinthető meg.

Részletek

Dátum:
2018. november 28.
Időpont:
10:00 - 17:00
Esemény címkék:

Helyszín

Bosznia-Hercegovina Külkereskedelmi Kamara
Branislava Đurđeva 10
Szarajevó, 71000 Bosnia and Herzegovina
+ Google Térkép