Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vegyen részt a Better Factory webináriumán, hogy többet tudjon meg a 2. nyílt felhívásról!

2022. május 31. @ 10:00 - 11:30

Better Factory logoAz Európai Bizottság H2020 programja keretében finanszírozott Better Factory kezdeményezés célja, hogy segítse az európai gyártók versenyképesebbé válását a globális piacon azáltal, hogy akár 200.000 eurós támogatást biztosít az együttműködésen alapuló, gyáron belüli kísérletek lefolytatására. A 2022. május 31-én tartandó angol nyelvű online fórumon többet tudhat meg a témáról!

A gyártóvállalatok új üzleti modelleket fedeznek fel és digitalizálják gyáraikat, hogy új vagy személyre szabott termékeket állíthassanak elő, köszönhetően a művészekkel és technológiai beszállítókkal történő együttműködésnek a Better Factory projekt időtartama alatt és azon túl is.

Mi az Expression of Interest (EoI)?

Az április 25-én indult és június 25-én záruló “EoI” időszakban a gyártó kis- és középvállalkozások egy egyéni pályázat keretében érdeklődésüket tudják kifejezni. Olyan gyártócégeket keresnek a kiírók, melyek hajlandóak művészekkel és technológiai beszállítókkal közösen újratervezni jelenlegi termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint optimalizálni gyártási költségeiket. A kiemelt ágazatok a műanyag- és gumiipar, a bútor- és faipar, az élelmiszer- és mezőgazdaság, az építőipar, a fém- és gépipar, valamint a textil- és bőripar.

A kiválasztott pályázók (nem pénzbeli) támogatást kapnak a Better Factory konzorciumtól a partnerkereső szakaszban, így biztosítva, hogy a novemberi teljes pályázat közös megírásához minél sikeresebb legyen.

Miért érdemes pályázni?

A sikerrel pályázók új piacokat fedeznek fel digitális eszközök segítségével, új, lean-agilis termelési technológiákat tesztelhetnek és fejleszthetnek, üzleteket köthetnek a Robotics and Automation MarketPlace (RAMP) révén, képzésben részesülhetnek munkatársaik átképzéséhez, üzleti támogatást és mentorálást, valamint akár 200.000 eurós támogatást is kaphatnak.

Vegyen részt az online fórumon!

Ha többet szeretne megtudni a jelentkezés előnyeiről, a folyamatról és arról, hogy hogyan lehet sikeres, csatlakozzon a 2022. május 31-én, kedden, 10:00 (CEST) órakor kezdődő webináriumhoz! Itt a Better Factory csapata lépésről lépésre végigvezeti Önt a jelentkezési folyamaton, és élőben válaszol kérdéseire!

 

Regisztráció

Kapcsolattartó:

Császár Gergely ()

Részletek

Dátum:
2022. május 31.
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://register.gotowebinar.com/register/6950122273807611660

Helyszín

Online
Magyarország