Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Webinárium – Adatvezérelt marketing – DIH² MOOC

2023. május 24. @ 12:00 - 12:45

Az esemény szakértője Mark Ralphs, stratégiai és tervezési igazgató a Saatchi & Saatchi Wellness UK-nál, aki megosztja tudását az ‘Adatvezérelt marketing’ témában. A DIH² MOOC eseményén való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A DIH²-ről:

A DIH² hisz a robotika erejében, amely átalakíthatja a kis- és középvállalkozások gyártási folyamatait, és az Európai Unió egész területén előmozdíthatja a gazdasági növekedést.

Feladata az, hogy elősegítse azokat a kapcsolatokat, amelyek lehetővé teszik az agilis termelést a gyárakban, ahol a sebesség és a sokoldalúság elengedhetetlen a vevői igények kielégítéséhez.

 

Az ISDI Accelerator-ről:

Az ISDI Accelerator 2014-ben született azzal a céllal, hogy a felébressze az ISDI hallgatóinak vállalkozói érdeklődését, valamint fellendítse és professzionalizálja az európai startup-piacot. Első gyorsító programja, az IMPACT mérföldkövet jelentett a kontinensen, köszönhetően az állami szervek, vállalatok, oktatási intézmények, befektetők és természetesen a startupok együttműködésének. Azóta több tucat inkubációs és akcelerációs programot fejlesztett ki, több száz startupot hozott létre, képzett ki és gyorsított fel, és több ezer vállalat jelentkezett a programjaira. Az ISDI Accelerator az európai és globális rangsorok élén szerepel, mint Európa egyik legfontosabb gyorsítója, 2019-ben pedig IMPACT Connected Car programját az Európai Bizottság a 2019-es év legjobb startup-gyorsító projektjének választotta.

Helyszín

Online