Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

XV. Pécsi Pénzügyi Napok

június 5. - június 6.

Kamaránk, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete és a Penta Akadémia Alapítvány 2023-ban tizenötödik alkalommal rendezi meg a Pécsi Pénzügyi Napokat.

Az esemény helyszíne a PTE Közgazdaságtudományi Kara, ahol 2023. június 5-6-án két napra összegyűlik a hazai pénzügy és számvitel szakma, idén kiegészülve nemzetközi szakértőkkel és kutatókkal két betétkonferenciának köszönhetően.

2023-ban a XV. Pécsi Pénzügyi Napok keretében a gyakorló adószakértők, adótanácsadók, könyvvizsgálók és pénzügyi és számviteli szakemberek mellett a tudomány is képviselteti magát a XVIII. Nemzeti Adókonferencia és az I. Pénzügy és Számvitel Nemzetközi Tudományos Konferencia keretében.

A szakmai rendezvény kiemelt célja, hogy az érdeklődő hallgatóknak, szakembereknek, egyetemi oktatóknak, kutatóknak, vállalkozások képviselőinek „házhoz hozza” a szakmai tudást az adózás, pénzügyek és számvitel területén, kitérve a gyakorlati és szabályozási aktualitásokra, a gyakorlatban hasznosítható kutatási eredményekre. Emellett a két napos rendezvény a kapcsolatrendszer építését, kommunikációs- és érdekérvényesítési, valamint a kutatók számára publikációs lehetőséget biztosít.

A konferencia személyes jelenlét mellett online részvételre is lehetőséget biztosít a szakma képviselői és kutatói számára.

Részletes program

További információ

Részletek

Kezdés:
június 5.
Vége:
június 6.

Helyszín

PTE KTK
Rákóczi út 80.
Pécs, Baranya 7622 Magyarország
+ Google Térkép