A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2 napos készségfejlesztő tréninget szervez a duális gyakorlati képzőhelyeken tanulók gyakorlati oktatását végző mestereknek és kamarai gyakorlati oktatói végzettséggel rendelkező gyakorlati oktatóknak.

A képzés bemutatása:

A gyakorlatias 12 fős kis csoportos, aktív részvétellel megvalósuló 2 napos tréning szakképzett tréner vezetésével zajlik. Célja, hogy a duális képzésben részt vevő tanulókkal foglalkozó, kamarai gyakorlati oktatói vizsgával vagy mestervizsgával rendelkező oktatóknak tovább fejlődési lehetőséget biztosítson az ön- és társismeret, az együttműködés, a kommunikáció, a sztereotípiák leküzdése, a konfliktuskezelés és a Z generáció teljesítménymotivációs módszereinek megismeréséhez, valamint segítséget adjon munkájuk során az ismeretek gyakorlati alkalmazásához.

A képzés témái:

1. nap:    A tanítás tanulható – saját élményű gyakorlatok az oktatásmódszertan fejlesztéséhez
2. nap:    A kommunikációs kompetencia fejlesztésének technikái

A képzési program itt érhető el.

A jelentkezés feltétele: Kamarai gyakorlati oktatói képzés elvégzését igazoló tanúsítvány vagy Mestervizsga

Képzés időpontja: 2022. május 25-26., 09:00-16:00-ig

Tréner: Sipos Tünde

Képzés díja: A képzés nagymértékben támogatott, a jelentkezőknek bruttó 5.000 Ft önrészt kell befizetnie a képzést szervező területi kamaránál.

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: a továbbképzésen aktívan, hiányzás nélkül résztvevők a tréning végén megkapják a továbbképzés elvégzéséről szóló Tanúsítványt.

Maximális csoportlétszám: 12 fő

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  • JELENTKEZÉSI LAP
  • IGAZOLÁS a munkaadótól, hogy a jelentkező gyakorlati oktatóként foglalkoztatott
  • Kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga letételét igazoló TANÚSÍTVÁNY vagy MESTERVÉGZETTSÉGET igazoló dokumentum (Mesterlevél, Mestervégzettséget igazoló tanúsítvány).

 Az elektronikusan megküldött jelentkezési anyagokat eredetiben, papír alapon is szükséges eljuttatni a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarába postai úton vagy személyesen.

További információért keresse Authné Kállai Kata kollégánkat a 06 20 407-46-55 telefonszámon vagy   email címen.

 

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Felnőttképzési engedélyszáma: E/2022/000151

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2022/006151