Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fenntarthatósági workshop

június 27. @ 11:00 - 12:00

Szeretnénk meghívni Önt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület és a BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. által szervezett Fenntarthatósági workshopra.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület együttműködésében, valamint a BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. közreműködésével megvalósuló program célja, hogy a kis-és középvállalkozások vezetői számára a növekedésük szempontjából hasznos témákban rövid videós anyagokat állítsanak össze.

Időpont: 2024.06.27. 11:00-12:00

Helyszín: Online – Teams

A program keretében 4 témakört járnak körbe (Fenntarthatóság, Compliance, Üzleti tudatosság, Hálózatosodás), a június 27-én esedékes workshop a fenntarthatósággal foglalkozik. A témakörön belül körforgásos gazdaság, zöld finanszírozás, beszállítói megfelelés, és az ESG felkészülés előnyei résztémák kidolgozását tervezik.

A tananyag szakmai színvonala és gyakorlatiassága szempontjából számítanak az Ön észrevételeire, javaslataira. A workshop keretében a témaköröket közösen vállalkozók, szakértők, kamarai tisztségviselők, egyetemi oktatók dolgozzák fel, a tanulságokat pedig a készülő videók forgatókönyveibe építik be.

Részvétele kifejezetten fontos számunkra, ezért kérjük szíveskedjen visszajelezni, hogy számíthatunk-e Önre az online workshopon. Szakmai támogatását előre is köszönjük!

2024.06.27. BKIK fenntarthatósági workshop