Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés a könnyűsúlyú anyagok világába – AMULET webinárium

2023. március 21. @ 13:00 - 14:00

Az AMULET projekt keretén belül a következő webinárium a könnyűsúlyú anyagokkal, azon belül a ragasztásos illesztési technológia könnyűsúlyú alkalmazásával foglalkozik. Ha szakértője a témának, azért, ha most ismerkedik ezzel a területtel, akkor pedig azért érdemes részt venni.

A ragasztásos illesztéstechnológia jelentős szerepet játszik a több anyagból készült, magasan tervezett szerkezetek megvalósításában. A súlymegtakarítástól kezdve a tervezés rugalmasságáig a ragasztóanyagok számos előnyt kínálnak a mérnöki kötéseknél.

Az AMULET projekt oktatási tevékenységének keretében a Flanders Make szervezi ezt a “Ragasztásos illesztéstechnológia a könnyűsúlyú alkalmazásokhoz” című webináriumot.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A webinárium nyelve az angol.

Előzetes regisztráció szükséges a következő linken: https://amulet-h2020.eu/webinar-assembly-joining/

 

És azt tudta, hogy…

az AMULET projekt keretében 4 iparágban – autóipar, repülőgépipar, építőipar, energia ipar – 3 féle anyagra – könnyűfém ötvözetek, kerámia kompozitok, szálerősítésű polimerek – állítottak kihívásokat a nemzetközi konzorcium partnerei?

KKV-k jelentkezését várják 2023. március 22-ig a kihívások megoldására, 120.000 EUR/konzorcium (max. 60.000 EUR/kkv), és szakmai támogatás mellett. Érdekes lehetőség, ugye!?

További információ: Szigeti Rudolf, , https://amulet-h2020.eu/

https://amulet-2oc-h2020.fundingbox.com/