Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés az intralogisztikába 1. – webinárium

2023. március 22. @ 12:00 - 13:00

Az intralogisztika, vagy belső logisztika kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességét jelenti. A webinárium  egy két alkalomból álló mini tanfolyam első alkalma lesz, célja az intralogisztikában alkalmazott Ipar 4.0 technológiák példáinak bemutatása és az intralogisztika fogalmával való összekapcsolása.

A webinárium a DIH² hálózat szervezésében valósul meg. A tanfolyam szakértője, Giuseppe Fragapane vezeti ezt a webináriumot.

Vegyen részt, és tudja meg, hogyan emelheti vállalkozását új szintre, valamint regisztráljon ingyenesen a DIH² MOOC platformra, hogy megnézhesse a többi tanfolyamot.

A tanfolyam az intralogisztikában alkalmazott Ipar 4.0 technológiák példáinak bemutatásával és az intralogisztika fogalmával való összekapcsolásával kezdődik. Az intralogisztika különböző definíciói kerülnek bemutatásra és megvitatásra a téma keretbe foglalása érdekében. Bemutatásra kerül a rendszer elve, és ismertetésre kerülnek a centralizált és decentralizált rendszerek előnyei és hátrányai. A kurzus bemutatja az intralogisztika számos Ipar 4.0 technológiájának tervezési és ellenőrzési módszereit. A kurzus célja, hogy támogassa a vállalatokat, gyakorlati szakembereket, mérnököket, úttörőket és hallgatókat az Ipar 4.0 technológiák alkalmazásában az intralogisztika irányítása és a teljesítmény optimalizálása érdekében.

A webináriumon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Biztosítsa helyét most!

REGISZTRÁCIÓ

 

 

Mi az a DIH²?

A DIH² hálózat hisz abban, hogy a robotika képes átalakítani a kis- és középvállalkozások (kkv-k) gyártásának rugalmasságát, és az egész Európai Unió gazdasági növekedését.

A hálózat feladata az, hogy elősegítse azokat a kapcsolatokat, amelyek lehetővé teszik az agilis termelést a gyárakban, ahol a sebesség és a sokoldalúság elengedhetetlen a vevői igények kielégítéséhez.

További információ a DIH² hálózatról

 

A mini tanfolyam második alkalma 2023. április 12-én szintén az intralogisztikával foglalkozik majd. További információ