Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Brazil-Magyar és Mexikói-Magyar üzleti fórum

2019. október 06. - 2019. október 11.

HEPA logó

A Magyar-Brazil Gazdasági Vegyesbizottság 5. ülése 2019. október 7-8. között, a Magyar-Mexikói Gazdasági Vegyesbizottság 4. ülése pedig 2019. október 10-11. között kerül megrendezésre. A két rendezvényhez kapcsolódóan a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. Üzleti Fórumokat és B2B találkozókat szervez, melyekre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a két eseményre a regisztráció külön-külön és egyben is biztosított.

 

Brazil-Magyar Üzleti Fórum

A Sao Pauloban, Brazília üzleti központjában rendezendő Brazil-Magyar Üzleti Fórumra és B2B találkozókra kiutazó magyar üzleti delegációt a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára vezeti. A rendezvény társelnöke Paulo Skaf, a Sao Paulo-i Gyáriparosok Szövetségének elnöke, a brazil üzleti szféra meghatározó személyisége.

Időpont: 2019. október 07.

Helyszín: Sao Paulo, Brazília

A rendezvény előre meghatározott ágazatokra fókuszál, így elsősorban az alábbi területekről várjuk a magyar cégek jelentkezését:

  • agrártechnológia,
  • egészségipar,
  • információ- és kommunikációs technológia,
  • digitális és okos város megoldások.

Az üzleti fórum és a B2B találkozók hivatalos nyelve angol! Tolmácsolást nem biztosítunk.

Tájékoztatjuk, hogy Brazíliába való belépéshez az utazás napjától számítva további 6 hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezzen a kiutazó személy.

 

 

Mexikói-Magyar Üzleti Fórum

A Mexikóvárosban rendezendő Mexikói-Magyar Üzleti Fórumra és B2B találkozókra kiutazó magyar üzleti delegációt dr. Ponevács-Pana Petra, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára vezeti.

Időpont: 2019. október 10.

Helyszín: Mexikóváros, Mexikó

Az esemény további részleteiről, valamint az utazás pontos menetéről a regisztrációt követően tájékoztatjuk az érdeklődő cégeket.

Regisztráció:

Részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva, a regisztrációs felület kitöltésével jelezze legkésőbb 2019. augusztus 26-án 16.00-ig: http://mailer.tradehouse.hu/form.php?f=3364f534f7

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik, valamint a ki- és átutazást a résztvevők egyénileg szervezik. A repülőjáratokkal és a szálláslehetőségekkel kapcsolatban a jelentkezők részére ajánlást biztosítunk.

 

További kérdés esetén, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a e-mail címen vagy a +36-1/810-1618-as telefonszámon.

Részletek

Kezdés:
2019. október 06.
Vége:
2019. október 11.
Esemény címkék:
,
Honlap:
http://mailer.tradehouse.hu/form.php?f=3364f534f7

Other

Jelentkezési határidő
2019. augusztus 26. 16.00

Helyszín

Sao Paulo
Sao Paulo, Brazília + Google Térkép