Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

KreActivity – Kreatív szakmák és pécsi dizájnerek

2019. október 04. @ 10:00 - 15:00

Kreatív és innovatív vállalkozást szeretnél? Milyen kreatív ipari szakmákban érdemes gondolkodnod? Hol képezheted magad? Milyen gyakorlati kérdésekkel szembesülsz a vállalkozás elindítása során?

A rendhagyó kreatív ipari szakmákat felvonultató rendezvényen kreatív workshopok keretében megismerkedhetsz a pécsi képzőintézményekkel és helyi dizájnerekkel egyaránt!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara EFOP-1.2.9-17-2017-00082 „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz- Pont létrehozása Pécsett” című projekt keretében rendhagyó programot szervez, melynek középpontjában a kreatív szakmák állnak.

A rendezvény célja, hogy a vállalkozás indítása, vagy karrierváltás előtt állók minél részletesebb képet kapjanak a Pécsett is elsajátítható kreatív ipari szakmákról és a kreatív vállalkozásokról. A kreatív ipar iránt érdeklődőknek figyelembe kell venniük milyen szakmára lesz igény hosszú távon, hol lehet jól keresni, miben tudja kifejezni önmagát a gyerek és mire lesz szüksége a szaktudáson kívül, hogy érvényesülni tudjon az adott területen?

A programok keretében az oktatási intézményekben tanulható kreatív szakmák interaktív, gyakorlati módon kerülnek bemutatásra és a résztvevőknek lehetősége lesz személyesen is találkozni számos pécsi dizájnerrel (P’Artisan, Design Patika stb. alkotói), akiktől első kézből tudhatják meg az egyes szakmák milyen lehetőségeket rejtenek számukra.

A rendezvény ideje alatt a Pécsi Család- és KarrierPONT és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tanácsadói segítenek eligazodni a kreatív szakmák világában.

A rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Részletek

Dátum:
2019. október 04.
Időpont:
10:00 - 15:00

Szervezők

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Pécsi Család- és KarierPONT

Helyszín

TREZOR Rendezvényház
Király u. 11.
Pécs, Baranya 7621 Magyarország
+ Google Térkép