Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

DEICy 2023 – Digitális gazdaság, a dolgok internete, kiberbiztonság (virtuális kiadás)

november 20. - november 24.

DEICy 2023 Digitális gazdaság, tárgyak internete, kiberbiztonság (virtuális kiadás) – globális kihívások és lehetőségek a digitális átalakulásban – Digital Economy Lab University of Warsaw 2023. A nemzetközi üzletember találkozó célja, hogy a kutatási és fejlesztési intézmények, üzleti és ipari partnerek, európai és nemzeti intézmények, nem kormányzati szervezetek erős hálózatát hozza létre a digitális átalakulás jobb megismerése és megértése érdekében a következő területeken: digitális gazdaság és társadalom, mesterséges intelligencia, gépi tanulás, mélytanulás, adattudomány, ipar 4. 0, kiberbiztonság, a dolgok internete, 3D nyomtatás, robotika és automatizálás, érzékelők, a termelési és logisztikai folyamatok digitális szimulációja, CAD/CAM/CAE/Digital Twin, felhőalapú számítástechnika, a termék- és szolgáltatáskínálat digitalizálása, 5G technológia, üzleti szoftverek és még sok más.

A digitális gazdaság a szemünk előtt formálódik, új kihívásokat és lehetőségeket teremt. Az új digitális valóság új lehetőségeket teremt a vállalkozások számára, de új kiberfenyegetések is megjelennek, amelyek új igényeket és megoldásokat teremtenek a kiberbiztonság területén.

Az üzletember találkozó fókuszában a következő területek állnak:

  1. Digitális átalakulás
  2. A dolgok internete (IoT)
  3. Kiberbiztonság

 

A rendezvény támogatja a “Digitális gazdaság, a dolgok internete, kiberbiztonság – tudomány és gyakorlat” című programot, amely az egyetemi kutatási eredmények és üzleti megoldások bemutatására szolgál. Ha előadna a workshop-on, kérjük, forduljon Tomasz Krawczykhoz:

 

További információ és regisztráció