Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mentes ételek Amsterdam 2023 – nemzetközi üzleti partnerkeresés

2023. november 21. - 2023. november 22.

Az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat szervezésében kerül megrendezésre 2023. november 21-22-én  a „mentes” élelmiszerek nemzetközi partnerkereső rendezvénye, melyre ezek gyártóit, disztribútorait és beszállítóit várják Amszterdamban.

Az üzleti partnerkereső rendezvényen a világ minden tájáról érkező potenciális üzleti partnerekkel találkozhat. A rendezvény a vegán, növényi alapú, mentes, organikus, funkcionális és egészséges életmóddal kapcsolatos élelmiszerek, italok, csomagolás és piackész megoldások jövőjét mutatja be.

A partnerkereső eseményen való részvétel ingyenes, de az utazás és szállás költségei, valamint ennek megszervezése a résztvevő feladata.

REGISZTRÁCIÓ

További segítség a regisztráció menetéhez

A programok remek alkalmat biztosítanak az aktuális trendek megismerésére és a témához kapcsolódó tudás megosztására, nemzetközi üzleti kapcsolatok kialakítására az előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében.

Éljen a partnerkeresési lehetőséggel Ön is! Készítsen részletes és figyelemfelkeltő profilt és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel. A tárgyalások résztvevői díjmentesen látogathatják meg a kiállítói standokat, amennyiben előzetesen regisztrálják belépőjegy igényüket itt: https://register.visitcloud.com/survey/238irw6ihe91p

További információért keresse az Önhöz legközelebb eső Enterprise Europe Network (EEN) irodát:

EEN Dél-Dunántúl – pécsi irodája:   tel.: +36 72 507 125

Részletek

Kezdés:
2023. november 21.
Vége:
2023. november 22.

Helyszín

Amsterdam RAI, The Netherlands
Amsterdam, Hollandia