Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

design LAB – Speed Dating

2021. május 17.

A Magyar Divat & Design Ügynökség design LAB néven indított inkubációs programja egyedülállóan kapcsolja össze a designipari gyártókat és tervezőket. A projekt keretében egy olyan közösen átgondolt és részletesen kidolgozott pályázati anyaggal jelentkezhetnek, amivel elsősorban bútor, lakáskiegészítő és textil termékek megvalósításához kaphatnak pénzügyi segítséget, melyek sorozatgyártásra alkalmasak.

A projekt a gyártók professzionalizmusát és a tervezők kreativitását kapcsolja össze új együttműködések keretében, melyhez elengedhetetlen a megfelelő partnerek egymásra találása. A gyártók és tervezők közötti kapcsolatteremtést az Ügynökség egy „Speed Dating” esemény megszervezésével is segíti, melyet a jelenlegi vírushelyzetre tekintettel az online térben valósít meg. A rendezvény keretében egyszerre több gyártó és tervező egyeztethet egymással az együttműködési lehetőségekről külön-külön webkamerás interjúkon keresztül.
A virtuális meeting célja, hogy a résztvevők akár már az esemény végén megtalálják azt a személyt, akivel kooperálni szeretnének. A virtuális eseményen a gyártók és a designerek 15-20 perces webkamerás interjúk során ismerhetik meg egymást, valamint a preferenciákat és tehetik meg az első lépéseket az együttműködések felé.
Az esemény időpontja: 2021. május 17.
A Speed Dating-en való részvétel regisztráció köteles, melynek részletei hamarosan külön hír formájában is elérhetőek lesznek a HFDA weboldalán.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket, és a jelentkezéseket a e-mail címre várják!