Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

DesignPécs Hét 2019

2019. szeptember 30. @ 08:00 - 2019. október 06. @ 17:00

A DesignPécs Hét – amely idén is a Design Hét Budapest rendezvény hivatalos részeként kerül megszervezésre – célja, hogy lehetőséget biztosítson a helyi alkotóknak, tervezőknek, kreatív iparági szakembereknek és a művészethez kapcsolódó valamennyi embernek és vállalkozásnak, hogy bemutassák tevékenységüket és részt vehessenek a DesignPécs programjain.

 

A DesignPécs Hét ideje alatt technológiai, építészeti, képzőművészeti kiállítások, divatbemutatók, nyitott laboratóriumok, tréningek, workshopok, vásárok, fórumok, kerekasztal beszélgetések várják az érdeklődőket.

2019-ben a DesignPécs nagyobb lesz, mint valaha! Idén további külsős partnerek, vállalkozók, kreatív alkotók, tervezők és művészek érkeznek minden szakterületről. Nemzetközi szinten kreatív ipari kordinátorok (ügynökségek, egyetemek képviselői) az Enterprise Europe Network hálózat révén segítenek a fentiek piaci megjelenítésében.

A szerezők elindították a DesignPécs Hét Kirakatversenyt, melynek fő célja, hogy a kiállításokhoz kapcsolódó dekoratív kirakatok és kirakati installációk készüljenek, melyek a versenytémáknak megfelelő látvánnyal megragadó díszletként emelik az esemény fényét. A verseny felhívása ITT olvasható.

Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót (Open4Business B2B) szervez a DesignPécs ideje alatt, mely közelebb hozza a résztvevőket a nemzetközi kapcsolatokhoz és színes programok során csatlakozhatnak egy igazán élettel teli fesztiválhoz.

Közös célunk, hogy új életre keltsük és segítsük a régió virágzását. A rendezvény egyik fő feladata a vállalkozások és a kreatív ipar támogatása, valamint Pécs felkerülése az európai formatervezési térképre.

PROGRAMOK

REGISZTRÁCIÓ

 

Részletek

Kezdés:
2019. szeptember 30. @ 08:00
Vége:
2019. október 06. @ 17:00
Esemény címkék:
Honlap:
https://designpecs.hu/2019/

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Phone
+3672507148