Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Digitális megoldások a HR-ben – a Humán klub nyitott online ülése

2020. május 12. @ 15:00 - 17:00

Humán Klub logó

A kamara Humán klubjának következő – rendhagyó – nyitott ülésén klubtagunk a Pannon-Work cégcsoport fog bepillantást engedni saját digitális HR stratégiájukba.

Humán Klub logó

A cég elkötelezett híve a tudásmegosztásnak és a HR szakmai együttműködésnek. A klub mottójának eleget téve, az előadó „terített lapokkal” fogja online bemutatni saját fejlesztésű szoftverük egyes moduljait és azt a paradigmaváltást, amely meghatározza a belső HR tevékenységüket.

A cégcsoport célja, hogy megteremtsék az összhangot az egyéni fejlődés, a teljesítmény, a munkatársi elvárások és a szervezeti stratégiai célok között. Mindezt azon alapelvek mentén, mint a munkavállalói bevonás és megtartás, az innováció és a szolgáltató központú gondolkodás.

Munkatársaik védelme és a koronavírus terjedésének megállítása érdekében immár több, mint egy hónapja home office-ban dolgoznak, mely működtetéséhez és szolgáltatásaik maximális biztosításához nem csak kollégáik rugalmassága, hanem a digitális HR stratégiájuk is hozzájárul.

Az előadó: Greiner-Csapó Júlia, a Pannon-Work Zrt. HR és kommunikációs vezetője:

Hiszem, hogy egy jó HR szakembernek rendelkeznie kell a jövőlátás képességével és kiemelt fontosságúnak tartom a digitalizáció alkalmazását a humán erőforrás területén is.”

Az esemény időpontja: 2020. május 12. 15:00

Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott email címre fogjuk elküldeni a csatlakozáshoz szükséges meghívó linkjét legkésőbb május 8-ig.

Regisztráció

This form is currently closed for submissions.