Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Empower yourself 55+ Energetizáld magad 55+ a munkavállalók aktivizálása workshop

2022. március 08. @ 15:00 - 17:00

Az Empower yourself olyan nemzetközi projekt, melyet a norvég Bjerkaker Learning Lab, a lengyel Rozwin Skrzydla valamint a pécsi Humán Innovációs Csoport NKft. indított idősebb munkavállalók munkahelyi jólétének növelésére. A módszer gyakorlatba ültetését Magyarországon a LIFT Consulting Kft. végezte. A workshopon a cég szakemberei Jakab Csilla (coach, tréner) és Melczer-Szabó Szilvia (tréner, Captain szakértő) mutatják be a projekt hátterét, gyakorlati tapasztalatait és eredményeit, valamint módszertani ízelítőt biztosítanak a résztvevők számára.

Fotó: www.pixabay.com

A projekt célja 55+-os munkavállalóknak szóló tréningek kidolgozása volt HR-es szakemberek részére. A projekt abból a tényből indult ki, hogy az idősebb munkavállalók értékes szerepet töltenek be egy cég életében (munkatapasztalat, szaktudás, fiatalok mentorálása, teamek irányításában szerzett tapasztalat), ám sokféle nehézséggel küzdenek az életkori sajátosságokból fakadóan. A projekt keretében készült 24 tréningprogram a munkavállalók motivációjának növelését, megküzdési képességük fejlesztését, stressz és konfliktuskezelési gyakorlatuk gazdagítását szolgálja. A tréningek több termelő cégnél is kipróbálásra kerültek a régióban.  A workshopon ezek tapasztalatai is bemutatásra kerülnek.

Humán Klub logó

A workshop célcsoportjai:

  • HR-es szakemberek, akik megismerhetik ezeket a kidolgozott módszereket és tréningeket és azt, hogy a segítségükkel idős munkavállalók, hogyan aktivizalhatóak és lehetnek sokkal hatékonyabb szereplői a céges folyamatoknak.
  • Cégvezetők, mert munkaerőhiány van és az idősebb korosztályban van aktivizálható tartalék.

A workshop szervezője a kamara Humán Klubja.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Empower yourself – Energetizáld magad workshop - regisztráció
Adatkezelési tájékoztató

A regisztráció határideje: 2022. március 1.

 

 

 

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép