Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ENRICH in LAC – Kapcsolatépítő platform Latin-Amerikában

2021. május 06. - 2021. december 31.

Az RCISD Regionális Tudásközpont által létrehozott platform az ENRICH in LAC (Latin America and Caribbean), az innováció területén dolgozó szervezetek és vállalkozások kapcsolatépítését segíti elő.

A 2017-ben – Európai Unió HORIZON 2020 program által finanszírozott CEBRABIC projekt keretében – létrejött ENRICH in Brazil Innovációs Központ 2021 áprilisától ENRICH in LAC (Latin America and Caribbean) néven működik tovább, Brazília mellett Argentína, Chile, Kolumbia és Uruguay innovációs ökoszisztémáinak legmeghatározóbb szereplőit összekapcsolva. Az egyesületi formában működő központ alapító tagja az RCISD Regionális Tudásközpont Kft. Az ENRICH in LAC központhoz 2021-ben csatlakozott Magyarország Sao Paolo-i konzulátusa is.

A tudásmegosztó és hálózatépítő szolgáltatásai keretében a tagok számára a dedikált b2match platformon keresztül lehetőséget biztosít kapcsolatépítésére, tevékenységeik hirdetésére, valamint online események megvalósítására. Az ENRICH központ hatékonyan segítheti az innovációs területen működő szervezetek tudományos és üzleti jellegű törekvéseit a célországokban.

A kezdeményezés európai kutatókat és innovációs szakembereket, kutatóintézeteket, start-upokat, valamint kis- és középvállalkozásokat támogat a latin-amerikai szereplőkkel történő kapcsolatépítésben. Szolgáltatási portfóliója ötvözi a tudásmegosztást (tanulmányok készítése a tagok igényeihez igazodva), a hálózat- és kapacitásépítést (soft landing hub-ok működtetése, regionális partnerek és támogatási lehetőségek feltérképezése), a képzések biztosítását (webinariumok) és a különböző networking szolgáltatásokat (innovációs kihívások, b2match platform).

Az ENRICH in LAC központ európai és latin-amerikai szervezetek csatlakozását várja.

A szervezet a következő prioritás-területeken megvalósuló tevékenységeket kiemelten kezeli: egészségügy, digitális átállás, biomassza alapú gazdaság, megújuló energia és fenntartható urbanizáció.

További információ: ENRICH in LAC

Az online üzleti partnerkereső platform elérhető itt: europe-lac.b2match.io

 

Részletek

Kezdés:
2021. május 06.
Vége:
2021. december 31.
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://lac.enrichcentres.eu/

Helyszín

Online