Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Létezik márkaépítés marketing nélkül?

2021. május 05. @ 17:00 - 18:30

Érdekes kérdés egy igazán speciális piacról. A Philip Morris Magyarország Kft. szakértői osztják meg a tapasztalataikat a Corporate Talk harmadik eseményén.

Valószínűleg nem. Vagy mégis? Annak érdekében, hogy ezt kiderítsük, a rendezvény vendégei lesznek a „dohányipar nagyágyúi, akikkel arról fognak beszélgetni, hogyan változott a fogyasztói marketingkommunikáció a trafikrendszer előtt, illetve után. Milyen dolgozni egy „dark market” típusú piacon, mit lehet tenni egy olyan helyzetben, amikor a fogyasztó minden vállalat számára egyre fontosabbá válik, viszont a vele való kommunikáció az iparági szereplők számára szigorú szabályok és keretek közé van szorítva. Arról is szó esik majd, hogyan kondicionálnak a folyamatosan és gyorsan változó körülmények egy szervezetet a rugalmasságra, és hogy ez milyen előnyöket jelentett (még ha furán is hangzik) a pandémia kitörésekor.

Karnis Gabriella, a Philip Morris Magyarország Kft. kiskereskedelmi kapcsolatok délnyugat magyarországi vezetője és vendégei

  • Németh Emese, a Philip Morris Magyarország Kft. „Try and Buy” vezetője és
  • Vizi Tamás, a Philip Morris Magyarország Kft. külső kereskedelmi kapcsolatok országos vezetője.

 

Időpont: 2021. május 5. (szerda) 17.00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A beszélgetésbe MS Teams segítségével kapcsolódhatnak be, melyhez a linket e-mailben, a közvetítés előtt küldik el a regisztráltaknak.

Regisztráció

Részletek

Dátum:
2021. május 05.
Időpont:
17:00 - 18:30
Esemény címkék:

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Phone
+3672507148