Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

EU Business Hub Japán és Dél-Korea – támogatott üzleti delegációk

június 17. @ 10:00 - 11:30

Az EU Business Hub Program keretében a zöld, digitális és egészség(technológia)i ágazatban működő magyar KKV-k is jelentkezhetnek egy ötnapos tanulmányúton való részvételre, melyhez szakmai támogatást és finanszírozást biztosítanak a szervezők!

Az EU Business Hub az Európai Unió által finanszírozott program, amely a zöld, digitális és egészségügyi ágazatban működő uniós KKV-kat és startupokat támogatja a Japánban és a Koreai Köztársaságban történő piacra lépésben.

A program elsődleges célja az uniós vállalkozások globálissá válásának, illetve export- és beruházási tevékenységének erősítése.  Ezáltal rugalmasabb, fenntarthatóbb és technológiailag fejlettebb értékláncok létrehozásának elősegítse az unió és két ázsiai piac között.

Az EU Business Hub az elkövetkező négy évben 10 üzleti delegációt szervez Japánba és 10-et a Koreai Köztársaságba, utanként kb. 50 innovatív EU KKV részvételével. A kiutazást megelőzően a cégek széles körű üzleti tanácsadásban részesülnek, majd lehetőséget kapnak kiállítóként való megjelenésre, céglátogatásokon és B2B találkozókon történő részvételre.

Vegyen részt a program részleteit bemutató online tájékoztató fórumon, ahol első kézből kaphat információkat az igénybe vehető szolgáltatásokról, a kiutazáson való részvételről és a támogatás formájáról!

(A tájékoztató angol nyelven zajlik.)

Amikről szó lesz:

  • piaci sajátosságok, versenyképességi tényezők a japán és koreai piacokon
  • program keretében igénybe vehető díjmentes szolgáltatások
  • üzleti delegáció tervezett programjai, támogatás feltételei és folyamata

Időpont: 2024. június 17. (hétfő) 10.00

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: 

Regisztráció 2024 - EU Business HUB Japan RoK

Jelentkező adatai

Adatkezelési tájékoztató *

További információ: EU Business Hub Japan and the Republic of Korea

Részletek

Dátum:
június 17.
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Online – Zoom