Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Eureka ECS pályázati felhívás és tájékoztató webinárium

2022. január 12. @ 10:00 - 12:00

Az Eureka együttműködés keretében, a korábbi EURIPIDES2-PENTA klaszterek integrációjával létrejött az Xecs klaszter, amely az elektronikus alkatrészek és rendszerek területén hirdet pályázatokat. Az Xecs klaszterfelhíváshoz kapcsolódóan az NKFI Hivatal 2022. január 12-én tájékoztató webináriumot rendez.

A felhívásban részt vevő országok vállalják, hogy egyeztetett és harmonizált pályázati eljárásrend keretében fogadják be az ECS-kutatások teljes szegmensét lefedő kutatási témák alapján a benyújtandó projektjavaslatokat. A programban valamennyi Eureka-tagország jogosult részt venni, azok a résztvevő országok, amelyek már támogatást nyújtottak a két vagy több résztvevős konzorciumoknak: Magyarország (NKFI Hivatal), Ausztria, Belgium, Csehország, Dél-Korea, Finnország, Hollandia, Izrael, Írország, Kanada, Lengyelország, Lettország, Málta, Németország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország és Törökország.

A nemzetközi Eureka Xecs-pályázatok előpályázatainak (Project Outline) beadási határideje 2022. február 25., a teljes pályázaté (Full Project Proposal) 2022. május 27., a tagállami értékelések és támogatói döntések 2022 őszén várhatóak.

További részletek az alábbi linken találhatóak: Calls : Xecs website (eureka-xecs.com)

A klaszter Eureka felhívását támogató magyar pályázatról tájékoztató jelleggel további információk itt találhatóak: Az EUREKA programban való magyar részvétel támogatása (2020-1.2.3-EUREKA)

Az információs nap nyelve angol.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

További információ, részletes program és regisztráció

Részletek

Dátum:
2022. január 12.
Időpont:
10:00 - 12:00
Esemény címkék:
, , , , ,

Helyszín

Online – Zoom

Szervező

NKFI Hivatal