Események betöltése

« Összes Események

Honnan és hogyan szerezzünk tőkét üzleti céljaink megvalósításához? – képzés

augusztus 29. @ 09:00 - 12:00

Képzés ideje: 2024.08.29., 09:00 – 12:10
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Málnay Barnabás
Képzés formája: hibrid
Minimum létszám: 4
A képzőhely felnőttképzési tevékenységének engedélyszáma: E/2021/000005

Leírás:

„A dinamikus növekedés külső finanszírozással egyszerűbb. De a Te cégednek, startupodnak erre van szüksége? Jól jönne iránymutatás a kockázati tőke – angyal tőke – token kibocsátás – közösségi finanszírozás – mikrohitel lehetőségek tengerében? Melyik a számodra legmegfelelőbb mód? Hogyan készülhetsz fel rá és mire számíthatsz? Ebben segít ez a tréning.

Képzés célja:

Hogy tisztában legyenek a kurzuson részt vevők a vállalkozások és innovációs projektek finanszírozási lehetőségeivel, és különösképpen a kockázati tőke különböző formáival és sajátos logikájával. 

Tartalom:

A dinamikus növekedéshez mindig jól jön, sőt gyakran elengedhetetlen a külső finanszírozás. De milyen forrásai, fajtái léteznek a külső finanszírozásnak, és milyen esetben melyiket érdemes megcélozni? A kurzus szemelvényezi a különböző finanszírozási formákat a bankhiteltől a pályázati forrásokon és közösségi finanszírozáson át a kockázati tőkebevonásig, az utóbbira koncentrálva az idő jelentős részében. A kockázati tőke logikájának bemutatása után a tőkebevonás folyamatával és sajátosságaival is megismerteti a résztvevőket, illetve a kockázati tőkésekkel való megegyezést formába öntő ún. „term sheet”-ek legfontosabb elemeivel, és praktikus tanácsokat ad a tőkebevonáshoz való felkészüléshez. 

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

További információ

Részletek

Dátum:
augusztus 29.
Időpont:
09:00 - 12:00

Helyszín

EIT Digital Budapest CLC
Bogdánfy u. 10a
Budapest, Pest vármegye 1117 Magyarország
+ Google Térkép