Események betöltése

« Összes Események

Mitől jó egy üzleti ötlet? Ötletelési technikák a Design Thinking-től az epifániához vezető négy lépésig

július 23. @ 09:00 - 12:00

Képzés ideje: 2024.07.23. Kedd 09:00 – 12:10
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a
Előadó: Málnay Barnabás – üzletfejlesztési vezető, ELTE IK
Képzés formája: személyes
Minimum létszám: 4
A képzőhely felnőttképzési tevékenységének engedélyszáma: E/2021/000005

Képzés célja:

Hogy megismertesse a résztvevőket az üzleti életben használatos ötletelési technikákkal, és végigvezesse a résztvevőket az egyik leggyakrabban használt módszertanon, a „Design Thinking”-ként ismert megközelítésen. A képzést elvégzők képesek lesznek szisztematikusan megtalálni a lehető leggyorsabb utat a megalapozott döntéshez, hogy érdemes-e időt és energiát szánni egy adott üzleti ötlet megvalósítására.

Tartalom:

A workshop ötvözi az elméleti képzést a gyakorlati készségfejlesztéssel. Rövid elméleti bevezetéssel és az abban átadott tudás elmélyítését szolgáló gyakorlatokkal kezdődik, amit a Design Thinking módszertan vázlatos, ám metodikus alkalmazása követ a résztvevők által hozott (és előzetesen elküldött) egy vagy két konkrét üzlet-, illetve termékfejlesztési kihívásra. A cél, hogy egyrészt gyakorlatra és kompetenciára tegyenek szert a résztvevők az ötletelés és probléma megoldás egyik leggyakrabban használt módszertanának alkalmazásában, másrészt elkezdjenek megoldani egy (vagy két) valódi üzleti problémát a módszertan által javasolt lépések egymásutánjában. A workshop utolsó fél órájában a Design Thinking alternatíváiról lesz szó, köztük a Lean ügyfélfejlesztés elméletén és gyakorlatán vezeti végig vázlatosan a képzésvezető a hallgatóságot.

Habár a félnapos workhoptól nem várható el, hogy önmagában egy teljeskörű és kidolgozott megoldást adjon egy(-egy) valódi üzleti problémára, arra hasznos lehet, hogy „irányba állítsa” a probléma megoldásán dolgozó csapattagokat, továbbgondolásra érdemes új perspektívákat tárjon fel előttük, és a kezükbe adjon egy bevált, máskor is használható módszertant.

A képzés díja*: 0 Ft
A képzés piaci értéke (per fő):
60.000 Ft
A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%, melyből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%

Információ:
*A képzés kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.
A képzés közintézmények részére teljesen ingyenes.

A képzés szervezője fenntartja a jogot a képzés elhalasztására, amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma nem haladja meg a megjelölt minimum létszámot. Továbbá a jogot arra, hogy a képzés leírásában olvasható bárminemű információt módosítson.

Az általános szerződési feltételekről további információk ezen a linken érhetők el.

A képzésekre való jelentkezés előfeltétele a felhasználói fiókregisztráció.

További információ

Részletek

Dátum:
július 23.
Időpont:
09:00 - 12:00

Helyszín

EIT Digital Budapest CLC
Bogdánfy u. 10a
Budapest, Pest vármegye 1117 Magyarország
+ Google Térkép