Események betöltése

« Összes Események

International Drone Show 2024 – B2B rendezvény

május 29.

2024. május 29-én kerül megrendezésre Észak-Európa egyik legnagyobb drónrendezvénye, az International Drone Show 2024.

Az esemény lehetőséget nyújt az új dróntechnológiák működés közbeni megtapasztalására, új drónüzleti betekintést és új kutatási ismereteket szerezhet, valamint kapcsolatot teremthet a terület érdekelt feleivel. A rendezvény egyedülálló találkozóhelyet teremt a drónipar, a kutatók és a végfelhasználók számára, ahol megvitathatják a legújabb dróninnovációkat és felfedezhetik az új alkalmazási lehetőségeket.

A Nemzetközi Drónkiállítás részeként az Enterprise Europe Network B2B partnerkereső eseményt szervez, amely a 2024-es International Drone Show programjának integrált részeként kerül megrendezésre. A B2B partnerkereső esemény egyedülálló lehetőséget biztosít új üzleti kapcsolatok kialakítására és új kapcsolatok kiépítésére a drónok fejlett és gyorsan növekvő iparágában és területén.

A partnerkereső platform az International Drone Show 2024 minden résztvevőjének lehetőséget kínál arra, hogy előre lefoglalt 1:1 találkozókon keresztül kapcsolatba lépjen potenciális üzleti partnerekkel vagy projekt-együttműködési partnerekkel.

A partnerkereső eseményre 2024. május 29-én kerül sor az odensei HCA repülőtéren. A partnerkereső rendezvény két ülésszakon keresztül zajlik majd. Az 1. ülésre ebéd előtt, 10-12 óra között, a 2. ülésre pedig ebéd után, 13-15 óra között kerül sor.

A partnerkereső eseményen való részvételhez az International Drone Show 2024-re szóló belépőjegy szükséges, a partnerkereső esemény pedig minden jegytulajdonos számára ingyenesen vehető igénybe.

INTERNATIONAL DRONE SHOW 2024 JEGYVÁSÁRLÁS

Az 5 legfontosabb célkitűzés, hogy a tartózkodás sikeres legyen:

  • Találkozzon partnerekkel és ügyfelekkel
  • Fedezzen fel új termékeket és szolgáltatásokat
  • Készítsen elő vásárlásokat vagy projekteket
  • Találkozzon új beszállítókkal
  • Szerezzen információt a legújabb trendekről

További információ és regisztráció a B2B-re.

Részletek

Dátum:
május 29.

Helyszín

HCA Airport
Lufthavnvej 131.
Odense N, 5270 Dánia
+ Google Térkép