Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ITU Telecom World 2019

2019. szeptember 09. - 2019. szeptember 12.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség  és a PBKIK Enterprise Europe Network szíves figyelmébe ajánlja az ITU Telecom World 2019 mellett szervezett kétnapos nemzetközi partnerkereső találkozót (Budapest, 2019. szeptember 10-11.).

Az ITU Telecom World 2019 egy olyan globális rendezvény, ahol az ICT szektor szereplői találkoznak a legújabb trendek bemutatása, üzleti kapcsolatok kialakítása érdekében. A rangos eseménynek ebben az évben – 2015-höz hasonlóan – Budapest ad otthont, 2019. szeptember 9-12. között.

 

Az ITU Telecom World kormányok, vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások legfontosabb infokommunikációs rendezvénye, amely egyedülálló nemzetközi platformot biztosítva, összehozza a fejlett és fejlődő piacokat, az állami és magán szektor vezetőit, az infokommunikációs technológia iparági képviselőit. Az ITU az ENSZ legfontosabb infokommunikációs területen működő, globális intézménye, amelynek feladata a nemzetközi távközlési együttműködés segítése, Magyarország alapító tagja a 193 tagállamot tömörítő nemzetközi egyesületnek. 2018-ban Magyarországot beválasztották az ITU döntéshozó testületébe, a 48 tagú tanácsba.

 

Nemzetközi partnerkereső találkozó

Helyszín: Budapest, Hungexpo, F csarnok

Partnerkereső találkozó időpontja: 2019. szeptember 10-11.

Regisztrációs határidő (B2B): 2019. szeptember 9.

 

Az ITU Telecom World mellett szervezett partnerkereső találkozó kiváló alkalmat jelent:

  • nemzetközi üzleti kapcsolatok bővítésére,
  • online tárgyalásfoglalás segítségével előre egyeztetett kétoldalú tárgyalások lefolytatására a B2B-re regisztrált résztvevőkkel,
  • K+F és technológiai partnerkapcsolatok kiépítésére, új projektötletek megvitatására.

A következő hetekben folyamatosan bővülő résztvevői profilok előzetesen is megtekinthetőek a találkozó honlapján.

 

A regisztráció kétlépéses folyamata:

  1. Az ITU Telecom World 2019 oldalán szükséges regisztrálni https://telecomworld.itu.int/take-part/register/ Magyarországi szervezetek számára a belépés ingyenes a négynapos kiállításra. A Fórum belépőről és egyéb jegytípusokról a fenti oldalon tájékozódhat.
  2. Készítse el részletes profilját, a cég és a keresett együttműködés leírásával a partnerkereső esemény oldalán: https://telecomworld-itu.b2match.io/. Ezután kérjen tárgyalásokat a potenciális partnerektől. Folyamat

 

A program hivatalos honlapján talál részletes információt a rendezvényről: https://telecomworld-itu.b2match.io/

 

Részletek

Kezdés:
2019. szeptember 09.
Vége:
2019. szeptember 12.

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+3672507148