Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IV. Dél-Dunántúli Humánerőforrás Konferencia

2019. május 21. @ 09:00 - 15:00

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubja szervezésében a Dél-Dunántúli Humánerőforrás Konferencia. A konferencia szervezői 2019-ben az egészség témakörére helyezik a hangsúlyt, így kapta a rendezvény ez alkalommal az Egyéni egészség- szervezeti teljesség címet.

Humán Klub logó

A konferenciára várjuk azoknak a HR és szervezetfejlesztő szakembereknek, vállalatvezetőknek és minden további érdeklődőnek a jelentkezését, akik valódi válaszokat, már másnap alkalmazható tanácsokat szeretnének kapni a munkaerő megtartására és személyes jóllétének biztosítására vonatkozóan.

Az egészség témakörét szakemberek segítségével több oldalról járjuk körbe. Az előadások keretein belül szó lesz a munkahelyi stressz kezelésének lehetőségeiről, a munkavállalók tanulását, személyiségfejlődését támogató vállalatok szerepéről, illetve a vállalati kommunikáció közérzetünkre gyakorolt hatásáról. A résztvevők mélyebb ismereteket szerezhetnek a munkavállalók jóllétének jelentőségéről és annak megtérüléséről, a motivációs légkör kialakításáról és a pozitív munkahelyi hangulat fizikai egészségre gyakorolt hatásáról.

A nap folyamán gyakorlatorientált workshopok is megrendezésre kerülnek, ahol szó lesz többek között a vonzó munkáltató és vonzó munkahely kapcsolatáról, az életmódváltás, a fizikai egészség és a tudatos vállalatok jelentőségéről.

Az előadások és workshopok mellett, előzetes regisztrációt követően igénybe vehető 60 perces saját élményt nyújtó coaching, melynek keretein belül szakképzett coach segít a felvetett probléma megoldásában.

A konferenciára április 20-ig kedvezményes áron regisztrálhatnak, early bird kedvezménnyel, melynek összege mindössze 10.000 Ft+ Áfa! A jegy ára tartalmazza az előadásokon való részvételi lehetőséget, a gyakorlatorientált workshopokra illetve az egyéni coachingra jelentkezés lehetőségét.

A program részleteit és jelentkezési felületet az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://humankonferencia.hu/2019/

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép