Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Kamarai Beszállítói Fórum

2021. november 11. @ 13:00 - 16:00

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara beszállítói rendezvénysorozatának jó példája alapján 2021-ben – próba jelleggel – a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara is lehetőséget biztosít Baranya megye TOP 100 vállalkozása számára, hogy csatlakozzon.

Az idei rendezvényre előreláthatóan vegyes formában kerül sor, azaz mindenki számára ONLINE, Egerben pedig SZEMÉLYES tárgyalásokra is lehetőség lesz.

Az ITT & MOST platform segítségével AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉRŐL, sőt, a HATÁROKON TÚLRÓL IS várunk beszállítójelölteket!

A program célja, hogy a jelentősebb vállalatok a beszállítóikat lokalizálják, növelve a hazai beszállítók részarányát és az ellátás biztonságát minél több termékcsoportnál, mely minden szereplő közös érdeke. A program során közvetlen üzleti tárgyalásokra (b2b) kerül sor az előzetes bejelentkezések alapján, cégenként 15-15 perc időtartamokban.

 

A szervezés idén is két fordulóban történik.

1.      Heves megye és Baranya megye meghatározó közép- és nagyvállalatainak megkeresése
Megkeressük a két megye meghatározó cégeit, hogy küldjék meg beszállítói igényeiket (termékek/szolgáltatások/technológiák).

2.      A beérkezett igények meghirdetése a potenciális beszállítók felé, regisztráció, tárgyalások előkészítése

A regisztráló cégek megadják a profiljukat, illetve, hogy mely cégekkel szeretnének tárgyalásokat folytatni. Előszűrhetik a jelentkezőket, vagyis nem szükséges mindenkivel tárgyalniuk. Ezt követően a visszaigazolt tárgyalások alapján a kamarák elkészítik a tárgyalási menetrendet. A beszerzők természetesen beszállítóként is tárgyalhatnak a programhoz csatlakozó nagyvállalatokkal.

A korábbi évek beszállító fórumai számokban (Heves megyében):

 • évi 10-15 beszállítót kereső, a megye gazdaságát meghatározó közép- és nagyvállalat
 • több ezer potenciális beszállító tájékoztatása
 • több, mint 150 regisztrált beszállítójelölt
 • több, mint 200 visszaigazolt és megvalósult tárgyalás
 • a közép- és nagyvállalatok beszerzői 20-25 tárgyalást folytattak évente (több beszerző kollégával lehetőség van több párhuzamos tárgyalás lefolytatására is).

Dátum: 2021. november 11. (csütörtök) 

(Személyes beszállítói tárgyalások Egerben: 9:00 – 13:00)
Online beszállítói tárgyalások: 13:00 – 16:00
Az online technikai információkról a későbbiekben egyeztetünk a regisztrált vállalatok által megjelölt kapcsolattartó kollégákkal.

A beszállítójelöltek listáját a rendezvény előtt küldjük meg a beszerzőknek, akik így kiválaszthatják azokat a potenciális partnereket, akikkel tárgyalni kívánnak.

Részvételi díj: az önkéntes kamarai tag beszerzők és a beszállítók számára díjmentes. A nem önkéntes kamarai tag beszerzők számára 100.000 Ft + ÁFA.

A kamarák az alábbi lehetőségeket biztosítják:

 • Heves és Baranya megyén belül a potenciális beszállítók tájékoztatása a beszállítói lehetőségről, a keresett termékek/szolgáltatások/technológiák köréről
 • Heves és Baranya megyén túl, a kamarai hálózat bevonásával ORSZÁGOSAN TÖBB EZRES vállalati kör tájékoztatása kamarai honlapok, hírlevelek formájában
 • ELŐSZŰRÉSI LEHETŐSÉG a regisztrált beszállító-jelöltek között (nem szükséges minden jelentkezővel tárgyalni)
 • Folyamatos kapcsolattartás a program előkészítése során
 • Tárgyalási menetrend kialakítása, 15-15 perces tárgyalásokkal
 • Online tárgyalási platform biztosítása, illetve Egerben személyes tárgyalási lehetőség
 • Tárgyalások koordinálása
 • Büfé (2021-ben csak az egri helyszínen)
 • AKÁR 60 BESZÁLLÍTÓI TÁRGYALÁS.

Bővebb információ:

Heves megye: Becskei Márk HKIK projektiroda vezető Tel.: +36-36/ 429-614, 121-es mellék, Mobil: +36-20/ 517-9290, E-mail:

Baranya megye:

Császár Gergely PBKIK irodavezető Tel.: +36-72/507-186, Mobil: +36-20/442-2080, E-mail: ;

Szigeti Rudolf PBKIK projekt menedzser Tel.: +36-72/ 507-172, Mobil: +36-20/ 371-2172, E-mail: