Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Közép-Európai Űripari Nap és Üzleti Találkozó

2021. november 11. @ 10:00 - 17:00

Az űripar számára “CENTRAL EUROPE SPACE INDUSTRY DAY & BROKERAGE” címmel rendeznek Brno-ban konferenciát és üzletember találkozót.

Dátum:              2021. november 11.,  10.00-17:00 óra

Helyszín:             Brno (Csehország), Hotel Passage, Lidická 23

 

A rendezvény lehetőséget nyújt az űriparban és űrkutatásban tevékenykedő közép-európai (cseh, lengyel, szlovák, magyar) cégek, stakeholderek, kutatóintézetek, egyetemek képviselőinek, illetve az anyagkutatás területéről nem közvetlenül űripari cégek és kutatóintézetek,  alkatrész-beszállítók, IT fejlesztők (stb.) képviselőinek megismerésére, együttműködések kialakítására a régióban.

 

A Central Europe Space Industry Day and Brokerage kiváló alkalom

  • a legfrissebb intézményi és piaci trendek és innovációk megismerésére
  • új technológiai partnerekkel / végfelhasználókkal való találkozásra rövid (20 perces), előre szervezett találkozók keretében
  • K+F partnerek megtalálására, különös tekintettel az Európai Űrstratégiára, az Európai Űrügynökség (ESA) és a Horizon Europe által indított K+F programokra.

 

A rendezvény a Czech Trade, a Cseh Közlekedési Minisztérium, a JIC innovációs ügynökség szervezésében a HEPA, a lengyel Krakow Technology Park és a szlovák BIC Bratislava társzervezésével, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közreműködésével valósul meg.

 

A fórumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kiutazásról és a szállásról az adott cég saját maga gondoskodik.

 

Kérjük, regisztráljon a rendezvény online platformján és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel, kutatóintézetekkel, stakeholderekkel!

 

Az esemény weboldala és regisztráció:

https://central-europe-space-industry-day.b2match.io/

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Phone
+3672507148