Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Képzések támogatására pályázott és nyert? – Ez a rendezvény Önnek szól!

2019. április 04. @ 10:00 - 14:00

A munkavállalók képzésének támogatására kiírt GINOP-6.1.5 és GINOP-6.1.6 nyertes pályázói számára a program sikeres megvalósítása érdekében a kamara információs napot szervez.

 

A nagyvállalatok és KKV-k számára kiírt GINOP-6. prioritású pályázati felhívások célja a munkahelyi képzések támogatásán keresztül a vállalkozások versenyképességének javítása, a munkaadói igényeknek megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosítása, egyúttal a gazdaság versenyképességének megőrzése, elősegítése.

 

A vállalkozókat a pályázatukban megadott képzési programjuk megvalósításában egy monitoring támogató rendszer is segíti. A szakmai monitoring célja, hogy a pályázatban vállalt képzések (a képzési terv, illetve a támogatói okirat szerinti tevékenységek megvalósítása) mind a felhívásban foglaltaknak, mind a vonatkozó jogszabályoknak maradéktalanul megfeleljenek.

A monitoring látogatásokra, valamint az előleg igénylésekre, kifizetési kérelmekre és egyéb technikai kérdésekre fókuszálva a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – az adott témában illetékes szakértők bevonásával – tájékoztató rendezvényt tart Pécsett.

 

A rendezvény időpontja: 2019. április 4. (csütörtök) 10:00 óra

Helyszín: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36., Zsolnay terem (a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara székháza)

Meghívó és részletes program elérhető a lenti linkekre kattintva.

 

A munkavállalók képzését támogató GINOP 6. prioritású pályázatokon számos baranyai vállalkozó indult és nyert. A pályázati lehetőség 2018. decemberében ugyan lezárult, az elbírálás viszont még folyamatban van. Baranya megyében eddig 62 kis- és középvállalkozás, valamint 4 nagyvállalat és/vagy többségében állami tulajdonú szervezet rendelkezik a beadott pályázata kapcsán támogatói okirattal, így megkezdheti a tervezett képzések megvalósítását. Az eddig megítélt támogatás Baranyában közel 1,2 milliárd forint.

A „Munkahelyi képzések támogatása” GINOP-6.1.7-17 kiemelt projekt (szakmai támogató program) weboldala elérhető IDE kattintva.

 

Meghívó – Információs nap 2019.04.04. Pécs

Program – Információs nap 2019.04.04. Pécs

 

További információ:
Fülöp Attila
20/287-7736

Janovics László
30/979-4372

 

Kapcsolódó cikkünk elérhető INNEN.

 

Részletek

Dátum:
2019. április 04.
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép