Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Lego Serious Play workshop

2019. november 12. @ 15:00 - 17:00

Ahogyan a Lego elemek kapcsolódnak össze, úgy kapcsolódik össze az építés során a jobb és bal agyfélteke és jelenik meg az analitikus, racionális gondolkodás mellett a kreativitás, az intuíciók és a holisztikus megközelítés. Ezt az energiát hozza vissza a Lego Serious Play az üzleti világba.

Humán Klub logóA Lego Serious Play egy különleges vizuális nyelv, amelyen könnyebb a megértés és a kommunikáció, ezért rendkívül hatékony problémamegoldásban, stratégiaépítésben, üzlet- és szervezetfejlesztésben. A programon a résztvevők egy facilitátor vezetésével 3D-s Lego modelleket építenek, ezekkel, ezeken keresztül mutatják be illetve meg egymásnak gondolataikat egy-egy kérdésről, helyzetről, problémáról. Az egyéni és közös építés fejleszti a bizalmat, az együttműködést, az érzelmi intelligenciát, garantálja a résztvevők bevonódását, így egyetlen ötlet, gondolat sem vész el a közös munka során.

A kamara Humán klubjának következő workshopján a résztvevők Hlavay Richárd tréner, Lego Serious Play facilitátor – a Bricks Magic Kft. alapítója – segítségével ismerkedhetnek meg a módszerrel.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.

A regisztráció lezárult.

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép