Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Munkaerőpiaci és képzési fórum a kamarában

2019. október 08. @ 13:00 - 16:00

A fejlődni képes és ezért tenni akaró munkavállaló aranyat ér – mondják sokan. De mit tehet ezért a munkaadó? Érdemes az alkalmazottak képzésére időt és pénzt áldozni? – Ha ehhez hasonló kérdésekkel már találkozott, ez a rendezvény Önnek szól!

 

A vállalkozások hatékonyságának és versenyképességének elsődleges tényezője a képzett és megfelelően motivált munkavállaló. Amíg ez nincs meg, nincs mire építeni. No de honnan érdemes elindulni? Mikor kezdjen el egy vállalkozás a munkaerőutánpótlással és az állomány fejlesztésével foglalkozni, s azt hogyan tegye? – E témával foglalkozva újabb és újabb kérdéseink merülhetnek fel, így rendezvényünkön szakértők és cégvezetők bevonásával ezekre keressük a választ, egyúttal munkaadói jó gyakorlatokat kívánunk bemutatni.

Nem titkolt szándékunk, hogy betekintést nyújtsunk a munkahelyi képzések világába, jobb rálátást biztosítsunk azok szerepére, fontosságára, valamint megvitassuk a sokak által feltett kérdést: valóban megtérül-e a munkavállalók képzésébe történő befektetés?

 

Rendezvényünkön a tanulók gyakorlati képzésében részt vevő vállalkozásokhoz egyéb okból is szólunk. A gyakorlati képzőhelyek NAV ellenőrzési tapasztalatait osztjuk meg szakértő és egy érintett vállalkozás bevonásával, valamint kamarai tanácsadónk egyéb fontos teendőkre hívja majd fel a jelenlévők figyelmét.

Hisszük, hogy érdemes a fiatalokkal foglalkozni, ezért érdekességképp beszámolunk a szakmák világversenyén tapasztaltakról, a magyar résztvevők sikereiről is.

A fentieken kívül az új üzleti partnert kereső, külpiacra lépésben gondolkodó, illetve, bővítéshez, beruházáshoz anyagi forrást kereső, esetleges likviditási gonddal küzdő vállalkozásoknak is szolgálunk hasznos tájékoztatóval a kamara illetékes kollégái részéről.

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérem, részvételi szándékát az alábbi linkre kattintva jelezze:
JELENTKEZEM A RENDEZVÉNYRE

 

Jelentkezési határidő: 2019. október 7. (hétfő) 10:00 óra

Érkezésénél, kérjük, vegye figyelembe, hogy parkolni kizárólag a környékbeli utcákban lehet!

 

Részletes PROGRAM letölthető IDE kattintva.

 

Kapcsolódó anyagok, hasznos linkek:
„Munkahelyi képzések támogatása” szakmai támogató projekt weboldala
Segíthetünk? – Üzleti partnerkeresés
Segíthetünk? – Pénzügyi szolgáltatások

 

További információ:
Fülöp Attila
20/287-7736

Piacsek László
20/264-6668

 

Részletek

Dátum:
2019. október 08.
Időpont:
13:00 - 16:00
Esemény címkék:
,

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép