Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sellyén ingyenes Légvárvilág Játszóház a Láthatatlan munka világnapja alkalmából

2019. április 07. @ 15:00 - 18:00

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamra és a Szigetvári Család-és KarrierPont az EFOP-1.2.9-17-2017-00102 „NŐNAP 365 – Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” pályázat keretein belül,  ingyenes légvárvilág játszóházzal várja egy családi délutánra a játékos kedvű családokat, a „Láthatatlan munka” világnapja alkalmából.

A szülők, a gyermekekkel közösen, a játékos házimunka feladatok elvégezéséért játékpénzt kapnak, amivel kifizethetik a LÉGVÁRVILÁG JÁTSZÓHÁZ belépőjének árát.
A légvárvilág játékai: ugrálóvár, óriáscsúszda, akadálypálya, focipálya, kalandpark, trambulin, felfújható játszótér és babasarok a legkisebbeknek.

A program célja: láthatóvá tenni a házimunka értékét és azt, hogy, ahol családi munkamegosztás van, ott több idő jut közös élményekre, szórakozásra.

Az első 80 jelentkezőnek a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Mi is az a láthatatlan munka?
A Kanadából indult kezdeményezés alapján, minden év április első keddjén ünnepeljük a láthatatlan munka napját. Azok előtt tisztelegve, akik minden nap szorgos és kitartó igyekezettel varázsolják a családi fészket igazi otthonná.
A láthatatlan munka elsősorban a hölgyekre hárul, melyhez a lakás tisztán tartása és a ház körüli teendők elvégzése mellett szorosan hozzákapcsolódik a családtagok ellátása, gyermekek, idősebb családtagok ápolása.
Ezt a munkát meg kellene jobban becsülni, és értékelni, hiszen ha ezért bejárónőt, vagy bébiszittert fizetünk, akkor ez már forintosítható komoly tétel.

Tegyük láthatóvá a láthatatlan munkát és játsszunk együtt!

A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

This form is currently closed for submissions.

 

Részletek

Dátum:
2019. április 07.
Időpont:
15:00 - 18:00

Helyszín

Városi Sportcsarnok
Bodonyi utca 10/a
Sellye, Magyarország
+ Google Térkép