A 6XXX alumíniumötvözetek mikroszerkezete egyre nagyobb érdeklődésre tart számot az autóiparban, mivel befolyásolja a könnyűfém alkatrészek mechanikai, ütközési, korróziós és esztétikai tulajdonságait. Ezzel összefüggésben a webinárium célja a 6XXX alumíniumötvözetek meleg extrudálása során bekövetkező átkristályosodás kinetikájának elemzése, valamint olyan megbízható átkristályosodási modellek kidolgozása, amelyeket a FEM-kódokban a mikroszerkezet előrejelzésére lehet használni a szerszámtervezési szakaszban, elkerülve […]
A webinárium az innovatív tevékenységet folytató európai kkv-knak szól, akiknek K+F+I projektjeik finanszírozásához hozzáférésre van szükségük. Az AMULET projekt - melynek a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara is együttműködő partnere - szakértői áttekintést nyújtanak a lehetőségekről és azok megtalálásáról, a hálózatépítési tevékenységek fontosságáról és a finanszírozással kapcsolatos információkról. Megosztják a tapasztalatokat és a bevált gyakorlatokat az […]
Új piacra lépés, vagy fokozódó piaci verseny. Mit tegyek? Megfelelő az értékajánlatom? Van egyáltalán értékajánlatom? Mire figyeljek a piackutatás során? Ezekre a kérdésekre is választ kapnak az érdeklődők az AMULET projekt következő webináriumán. Kreatív új megközelítések a piackutatásban és az üzleti modellezés során. Ezeket kínálja az AMULET projekt legújabb webináriuma. A résztvevők megismerkedhetnek többek között […]
A webinárium során a Flanders Make szakértője mutatja be a ragasztott kötéstechnológiát és annak legfontosabb részfolyamatait. A ragasztott kötéstechnológia jelentős szerepet játszik a több anyagból készült, magas műszaki színvonalú szerkezetek megvalósításában. A súlymegtakarítástól kezdve a tervezés rugalmasságáig a ragasztók számos előnyt kínálnak a mérnöki kötéseknél. Az AMULET projekt – melynek a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara […]
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.