A Hosszú Tányér Gourmet-házban ismét különleges eseményre készülnek. 2020. november 6-án (pénteken) és 7-én (szombaton) 18 órakor Kun Péter séf Bereznay Tamást látja vendégül konyhájában. A közös főzésen 8 fogás készül, mindkét séf 1-1 előétellel, levessel, főétellel és desszerttel rukkol elő. A fogásokról a vendégek fogják majd kitalálni az asztalon, hogy melyik, kinek a keze munkája. A […]
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, együttműködésben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával idén is megrendezi a Kamarai Beszállítói Fórumot, ahol Heves megyei nagyvállalatok mellett francia cégek is keresik üzleti partnereiket – a fémmegmunkálástól a vendéglátással kapcsolatos szolgáltatásokig. Regisztráljon Ön is, az ITT&MOST felületen, ahol ONLINE módon tárgyalhat: Beszállítói lehetőségekről nagyvállalatokkal Technológiai kooperációról, további együttműködésekről a […]
A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szabadkai irodája szervezésében megvalósuló online B2B-val egybekötött online fórum fókuszában a vajdasági turisztikai kínálat és a kapcsolódó könnyűipari ágazatokban rejlő beszállítói lehetőségek állnak. Fotó: www.pixabay.com A rendezvény első részében bemutatásra kerülnek a vajdasági régió nyújtotta turisztikai, befektetési és exportlehetőségek. Az előadásokat követő B2B-re várjuk a lehetséges magyar beszállítókat vajdasági éttermekbe, […]
A NECSTouR Annual General Meeting (AGM) 2021 idén az ausztriai Alpbach-ban kerül megrendezésre, de a jelenlegi helyzetre való tekintettel a részvétel online is lehetséges. A résztvevőket a helyszínen izgalmas turizmussal kapcsolatos előadások és programok várják. Az online térben előre szervezett virtuális üzleti tárgyalások lebonyolítására, valamint virtuális szakmai vitákon és workshopokon való részvételre van lehetőség. Az esemény […]
Az Enterprise Europe Network által szervezett nemzetközi üzletember találkozó a vendéglátóipar szereplői számára, ahol előre összehangolt virtuális üzleti tárgyalásokat bonyolíthatnak le a résztvevők. Érintett vendéglátóipari szektorok: Utazási irodák, utazásszervezés Szállás és vendéglátás Kikapcsolódás, wellness, gyógyturizmus Személyszállítás, utazás Digitális megoldások a turizmusban Turizmust támogató szolgáltatások Kulturális örökség, felújítás Turizmusban aktív befektetők Amiért érdemes résztvenni: Új partnerek, […]
Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36., Pécs, Magyarország
A vendéglátás szektorban az elmúlt időszakban felmerült problémákra keres közös választ a Baranyai Gasztronómiai Klaszter induló rendezvénysorozatának első eseménye „Mennyi az annyi?” címmel. A rendezvény aktualitását adja az olyan egyszerre ható árdrágító tényezők megjelenése, mint a minimálbér januári emelése, alapanyag és energia árak drasztikus növekedése, és az állandóvá vált munkaerőhiány. Mindezeknek be kell épülnie az […]
Spaladium Arena, Split
Ul. Zrinsko Frankopanska 211, Split, Horvátország:
A GAST Nemzetközi Élelmiszeripari és Vendéglátóipari Kiállítás, Horvátország legjelentősebb, 26 évre visszanyúló gyökerekkel rendelkező gasztronómiai eseménye, amely az alábbi szakkiállítások gyűjtőrendezvénye: 26. Nemzetközi Élelmiszeripari Kiállítás 26. Nemzetközi ital-, szeszesital kiállítás 26. Nemzetközi HORECA kiállítás és vásár 16. Kávé szakkiállítás 18. FURNITURA bútoripari szakkiállítás (hotelek, vendéglátóipari egységek, magánszállások-nyaralók felszerelése) 26. Dionizijana – borkiállítás és verseny 16. […]
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Albertirsai út 10., Budapest, Magyarország
A Sirha Budapest - közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása - 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A SIRHA nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa expon közel 200 kiállító, versenyek és bemutatók megtekintése mellett a résztvevőknek lehetősége van üzleti partnerekkel való találkozásra, […]
Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36., Pécs, Magyarország
A vendéglátás szektorban az elmúlt időszakban felmerült problémákra keres közös választ a Baranyai Gasztronómiai Klaszter rendezvénysorozatának következő eseménye „Kell egy csapat!” címmel. A rendezvény aktualitását adja, hogy az elmúlt időszak soha nem látott munkaerőpiaci változásokat okozott a vendéglátó szektorban: pályaelhagyás, kényszerű leépítések, alkalmi munkavégzés, más szakmákból érkezők betanítása, szakképzett utánpótlás hiánya… A kamara Humán Klubjának […]
Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy szálláshely, étterem, cukrászda vagy kávézó ne legyen jelen az online térben, vagy legalább a Google térképen. Ez persze sokaknak nagy lépést jelent és kezdetben valószínűleg a digitális világ idegen is lehet számukra, de a szakemberek azt mondják, aki időben hoz jó döntéseket, hatalmas előnyre tehet szert versenytársaival szemben. Az elmúlt […]
Mikor és hogyan bírságolhat a fogyasztóvédelmi hatóság? Merül fel a kérdés a hatósági ellenőrzéssel érintett vezetőkben. Fontos tudni, hogy mely esetekben jár már az első alkalommal is mindenképpen bírság és, hogy melyek azok a kritériumok, amelyeket a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség az ellenőrzés során vizsgál. 2022-ben is kiemelt figyelmet fordítanak az árfeltüntetés és árcsökkentés szabályaira, a kellékszavatossági […]
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.