HARMAN a Samsung cégcsoport tagjaként az egyik legnagyobb autóipari gyártó Magyarországon, mely olyan neves autógyárak beszállítója, mint például az Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota.  A HARMAN cégcsoport 1995 óta van jelen Magyarországon, 3 városban 5 telephelyen közel 4000 főt foglalkoztat. A székesfehérvári két termelési központ mellett egy szolgáltató központ működik, valamint  a Budapesten található iroda munkatársai globális funkciókat látnak el.

Hogy mit jelent a HARMAN munkája számokban? Mára több mint 50 millió gépjármű rendelkezik az általunk gyártott innovatív audio-, navigációs és szórakoztató-információs rendszerekkel. Árbevétel tekintetében Magyarországon a TOP15 vállalat közé tartozunk. Vállalati értékeinknek köszönhetően értük el ezt a kimagasló eredményt az elmúlt 25 évben, melynek legfontosabb pillére a csapatmunka, az összetartozás és  a munkavállalói kiválóság.

Pécsett a HARMAN tevékenysége 2015-ben a Professional üzletághoz tartozó világvezető hang- és fénytechnikai termékek gyártásával indult, mely 2018-tól az autóipari divízió gyártási szegmensével bővült. Pécsi gyárunk létszáma mára meghaladta az 1200 főt és további fejlesztések valósulnak meg folyamatos létszám és gyártókapacitás bővítéssel.

 

Gyakornoki program:

confirm

Duális képzőhely:

confirm