Az MCS Vágóhíd Zrt. hazánk egyik legkorszerűbb, hosszú távon fenntartható, költséghatékonyan működő vágó, csontozó, daraboló és csomagoló üzeme, mely 2016-ban egy zöldmezős, 21 milliárd forintos beruházás keretében valósult meg Mohácson.

A mohácsi vágóhíd 26.000 m2-en elterülő, modern technológiával felszerelt létesítményében a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírások maximális betartása mellett évi 1 millió darab sertés levágására vagyunk képesek. Ez műszakonként 3200 normál sertés és 400 koca levágását jelenti, míg csomagolási kapacitásunk naponta 130 tonna. Vágóhidunkon a piaci igényeket szem előtt tartó és ahhoz rugalmasan alkalmazkodó, magasabb hozzáadott értékű termelés valósítható meg, ami a piaci lehetőségek magas szintű kihasználását teszi lehetővé. Az alkalmazott modern technológia és a méretgazdaságosság előnyei révén a magyar és a nemzetközi piac versenyképes szereplőjévé kívánunk válni a jövőben.

Közel 700 főnek biztosítunk munkahelyet üzemünkben, ahol belföldi értékesítésre szánt előhűtött tőkehúsrészeket és csomagolt húsokat, valamint exportra szánt fagyasztott húsárukat állítunk elő.
Az MCS Vágóhíd Zrt. a Bonafarm Csoport tagja. Mi látjuk el húsalapanyaggal a szintén a cégcsoporthoz tartozó Pick Szeged Zrt.-t is, így az általunk levágott nagy súlyú kocák szolgálnak alapanyagként a világhírű PICK Téliszalámi gyártásához.

Gyakornoki program:

confirm

Duális képzőhely:

confirm