Vállalkozz takarékosan!

Gáz van! Nincs gáz. De van megoldás!

Eljött a pillanat, amikor nincs tovább: mindenkinek, a magánembereknek és a vállalkozásoknak is át kell gondolniuk, hogyan tudják kisebb költségekkel fenntartani magukat. A fűtés, a villamos energia, az üzemanyag ára az egekben, amire nincs hatásunk – arra viszont van, hogy ezekből mennyit használunk.

 

Önnek is lehetősége van megismerkedni a költségcsökkentő termékekkel, megoldásokkal!

Jelentkezzen egyéni tanácsadásra!

A megoldás!

Az MKIK elindította a Vállalkozz Fenntarthatóan! programot a KKV-k számára. A programra jelentkezők számos hasznos információt kaphatnak a témával kapcsolatban. Egyrészt személyes rendezvények formájában, ahol szakértők tartanak előadásokat meghatározott témákban, másrészt céglátogatásokon, ahol megvalósított jógyakorlatokat mutatnak be a cégek.

A jelenlegi energia válságos időszakban nem csak a vállalkozások, de a magánszemélyek is érintettek abban, hogyan tudják kezelni a kialakult helyzetet. Ennek apropóján kérdeztük meg a programban mentorként résztvevő Lafarge Cement Magyarország Kft.-t, valamint a Matro Kft.-t. Mentorált vállalkozásként pedig a Yuva Kft.-t.

A programra a regisztráció lezárult. Tekintse meg a rendezvények, céglátogatások tapasztalatait.

Baranyában olyan jó nevű vállalatok álltak a program mellé, mint:

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt feladata, hogy a helyi üzleti közösség tagjait támogassa információval és bemutassa a jó példákat.

Céglátogatások

Megnézem, más hogyan csinálja!

Kíváncsi vagyok a megoldásokra!

Jöjjön el rendezvényeinkre!

A regisztráció és a programban való részvétel lezárult. A résztvevők a projekt sikeres elvégzésével plusz pontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz pályázaton.