Már lehet jelentkezni a fenntarthatósági mentorprogramra!

Csatlakozzon Ön is a térítésmentes részvételt biztosító Vállalkozz Fenntarthatóan! alprogramhoz, hogy megtapasztalja: a gazdasági fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egymást kiegészítve és erősítve mutat a jövő irányába!

Térítésmentesen elvégezhető vállalkozásfejlesztési programunk egy egyszerű regisztrációs folyamat után, minőségi szolgáltatásokkal kínál rugalmas lehetőséget ahhoz, hogy a hazai mikro-, kis-, és közepes vállalkozások felzárkózzanak a trendekhez és bővítsék ismereteiket a környezettudatos vállalati működés előnyeivel és a fenntartható szemléletformálás módszereivel kapcsolatban.

A program során a fenntarthatóság témájában már rutinos Mentorok feladata lesz, hogy a megvalósítási időszak alatt elérhető rendezvényeken példáikkal ösztönözzék, szakmai tanácsokkal és iránymutatással, valamint jó gyakorlataik megismertetésével támogassák a mentorált kkv-k fenntarthatósági szempontú fejlődését.

Milyen előnyökkel jár a részvétel?

  • A környezettudatos szemléletmód napi gyakorlatba építésével növelhető a vállalkozás versenyképessége;
  • a program során a vállalkozások megismerhetik, milyen konkrét gazdasági előnyökkel járhat a fenntartható szemléletmód szerinti működés;
  • a vállalkozás tagja lehet a valóban felelősségteljesen működő vállalatok közösségének, ahol lehetősége nyílik üzleti kapcsolatépítésre;
  • továbbá a résztvevők a projekt sikeres elvégzésével plusz pontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz pályázaton.

A projekttel kapcsolatban az alábbi rendezvények kerülnek megrendezésre, a következő modulokkal:

2022.09.15. – céglátogatás – Ka-Span Kft.: https://pbkik.hu/esemeny/fenntarthatosagi-vallalkozoi-szemleletformalas-3/
2022.10.19. – levegő és egyéb környezeti tényezők: https://pbkik.hu/esemeny/fenntarthatosagi-vallalkozoi-szemleletformalas-7/
2022.11.03. – minősítések, tanúsítványok: https://pbkik.hu/esemeny/fenntarthatosagi-vallalkozoi-szemleletformalas-9/

 

A jelentkezés módja: 

A jelentkezéseket a projekt honlapján kialakított online jelentkezési felületen keresztül, elektronikus formában lehet benyújtani.  Tudjon meg többet a programról és jelentkezzen ITT!

Bővebb információ a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálásról a honlapon és a programkoordinátoroknál.

A Baranya, Somogy, és Tolna megyei programkoordinátor elérhetőségei: Szigeti Rudolf +3620-334-5912,