Art is Business Díj

Az Art is Business Díj azokat a felelősen gondolkodó vállalkozásokat és mecénásokat hivatott elismerni, akik nyitott és befogadó szellemiséggel, tudatos választás útján lépnek kapcsolatba a művészeti élet képviselőivel és projektjeivel, majd közös gondolkodás útján alakítanak ki működő konstrukciókat a közös jó érdekében.

A jó együttműködéshez természetesen szükség van meghatározó alkotókra és a rájuk fogékony vállalatokra, vállalati vezetőkre és mecénás gondolkodású szakemberekre. Pontosan ezért fontos, hogy azok a vállalatok, akik már benne vannak ebben és alkalmazzák a formulákat, kiváló példával járjanak elöl, és ezért őket elismerjék.

A Magyarországon hiánypótló díj kimondottan imázsformáló és értékteremtő céllal jött létre, megalapozva azt, hogy a kultúrára szánt for-profit támogatás eszméjét erősítse, és segítse beépülni a cégek brand-építésének folyamataiba, valamint elősegítse a vállalat kultúra iránti elköteleződését.

A díjat minden évben az Art is Business magazin kiadója, a kortársPRos Kft. írja ki és bonyolítja le.

A pályázati kérdőív kitöltésére 2019. szeptember 30-ig van lehetősége a jelentkezőknek. Az űrlap kitöltésének megkezdésétől két hét áll a pályázók rendelkezésére, hogy véglegesítsék az adatlapot és a válaszokat.

A mecénás kategóriában felterjesztés által lehet részt venni.

A pályázatokat hatfős kuratóriumi testület bírálja el, akik a hazai kulturális kommunikációs szakma meghatározó szereplői.

A pályázat kiemelt szereplőit az Art is Business decemberi lapszámában mutatják be a szervezők, és a legjobbakat díjátadó keretében ünneplik meg.

További információ, valamint a pályázati kérdőív ide kattintva elérhető.