Hírlevél – 2017. 05.25.

Amennyiben a hírlevél nem jelenik meg levelezõ kliensében ide kattintva (vagy ezt a linket bemásolva: http://www.pbkik.hu/hu/pecs-baranyai-kereskedelmi-es-iparkamara/egyeb-anyagok/heti-hirlevel-2017-majus-25-4653) elolvashatja böngészõjében.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
2017. május 25.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
A kamara Facebook oldala A kamara LinkdIn profilja Kamarai YouTube csatorna

Gazdasági hírek, események

Baranya Gazdaságának Napja
Hogyan alakul vállalkozásának versenyképessége? Mondja el véleményét Ön is Baranya Gazdaságának Napján!
Tovább  Olvassa el a teljes hírt!

HÍREK

Milyen termékfejlesztés indult a bogáncsból és a lótuszvirág leveléből?
Varázslatos helyen, a PTE Botanikus Kertjében tartotta ez évi harmadik összevont ülését a kamara marketing- és üzletasszony klubja.

Fiataloké a jövő! – Pályaválasztási kérdőív eredményei
A korábbi évekhez hasonlóan idén is megkerestük/megkeressük a megye több iskolájának 7. osztályos tanulóit, hogy a pályaválasztás témakörében felmérjük érdeklődési körüket, jelenlegi eredményeiket, hogy jövőbeni terveikről képet kapjunk.

Vigyázzon: csalók!
Ismét átverős trükkel próbálják megrövidíteni a magyar cégeket.

Kamarai Pavilon a Gazdanapokon
Bemutatná? Meghallgatná? Megvitatná? Ne maradjon le, vegyen részt a támogatott programon Ön is, jelentkezzen, találkozzunk a Kamara Pavilonjában!

Ahogy a Békéltető Testület látja: Utazni jó?
A címben feltett kérdésre nyílván roppant egyszerű a válasz, vagyis nagyon jó! Sőt azt is hozzátehetjük nemcsak nyáron, hanem télen is. Természetesen az igazán tömeges utazások azért a nyári időszakra tehetők.

A Job Developer Projekt következő megvalósítási fázisa
2017. szeptember 11. és 15. között kerül megvalósításra a Job Developer Projekt következő fázisa, mely a foglalkoztatási radar koncepcióját fogja feltárni.

Heti jogász – Kft-k figyelmébe 2.

Az EKAER és annak adóhatósági ellenőrzése

A kölcsön elengedésének jogkövetkezményei
RENDEZVÉNYEK

Tájékoztató a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Programról
2017. június 6.
A Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség, mint a Program helyi támogató szervezete tájékoztatást tart a Baranya Megyei Közgyűlés Dísztermében. A rendezvényen a program általános bemutatása mellett a kis- és középvállalkozások pályázat adta lehetőségeiről is szó lesz.
Magyar – grúziai gazdasági fórum és üzletember-találkozó
2017. június 15.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az EUGBC-vel együttműködésben Magyar – georgiai gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez 2017. június 15-én, Budapesten, mely a Georgia iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a georgiai gazdaság aktuális helyzetéről, a magyar-georgiai gazdasági kapcsolatokról valamint lehetőséget biztosít üzleti tárgyalások folytatására a mellékelt listában található georgiai cégekkel.

Külgazdasági Értekezlet – 2017
2017. június 28-30.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium idén június 28-30. között rendezi meg a Külgazdasági Értekezletet, amely során a vállalkozások rövid találkozások keretében személyesen vehetik fel a kapcsolatot a külgazdasági attasékkal, akik a külföldi országok piacát és az exportlehetőségeket jól ismerő, magyar szakemberek.
További rendezvények

A kamara saját szervezésû rendezvényein hasznos információkat, ajánlott rendezvényein pedig üzleti partnereket találhat.
PÁLYÁZATOK

Az év ökoturisztikai létesítménye (2017)
„Az év ökoturisztikai létesítménye” cím célja, hogy az ökoturisztikai létesítmények, illetve működtetőik számára lehetőséget adjon kínálatuk látogató- és családbarát jellege alapján történő megmérettetésére. A legjobb minősítést elnyerő helyszínek a pályázatot kiíró szervezetek vezetőinek elismerésében részesülnek. A címet elnyert létesítményeket a pályázat lebonyolításában közreműködő szervezetek kommunikációs tevékenységük során kiemelten kezelik.
Korábban megjelent pályázatok
Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta · Iparjogvédelmi tanácsadás · Szakmai utánpótlás
Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján!
Adatkezelés · Várjuk véleményét, észrevételeit